loading
close
SON DAKİKALAR

SAP onaylı Fujitsu çözümleri!

SAP onaylı Fujitsu çözümleri!
Tarih: 11.02.2012 - 23:24
Kategori: Bilim & Teknoloji

Kurumların verilerini gerçek zamanlı analiz edebilen Fujitsu'nun çok düğümlü SAP HANA çözümü 9-10 Kasım'da Münih'te gerçekleştirilen Fujitsu Forum'da tanıtıldı.

SAP tarafından da onaylanan çözüm, kurumların işlemlerini hızlandırarak, maliyet tasarrufu ve rekabet avantajı kazandırıyor. Fujitsu'nun SAP HANA'ya yönelik diğer bir çözümü olan SmartStart ise terabaytlar hacmindeki verinin gerçek zamanlı analiz edilmesini sağlıyor. Böylece kurumların raporlama ve kâr analizi işlemleri saatler değil, saniyeler sürüyor.

Dünyanın lider bilişim firmalarından Fujitsu, 9-10 Kasım'da Münih'te gerçekleştirdiği Fujitsu Forum etkinliğinde SAP HANA™ platformları için geliştirdiği çok düğümlü çözümünü tanıttı. SAP HANA™'ya yönelik geliştirilen dünyanın ilk çok düğümlü platformlarından biri olan Fujitsu çözümü, SAP tarafından onaylandı.

Fujitsu'nun yeni SAP HANA™ çözümü, kurumların gerçek zamanlı karar verme süreçlerinde devrim yaratıyor. Büyük miktarda verinin analiz etmesini sağlayan çözüm, kurumların değişen pazar koşullarına gerçek zamanlı cevap vermelerini sağlıyor. Bu, ölçeklenebilir platformun büyük miktarda veriyi gerçek zamanlı şekilde analiz etmesiyle mümkün oluyor.

Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Seksenden fazla ülkeden 10 bin kişinin katılımı ile küresel bir etkinlik haline gelen Fujitsu Forum'da, SAP HANA gibi devrim yaratan çözümleri duyurmaktan büyük gurur duyuyoruz. SAP HANA platformuna eklediğimiz esneklik sayesinde, kurumların bundan böyle gerçek zamanlı ortamlara geçiş yaparak işlerini hızlandırmaları mümkün olacak. Bu çözüm özellikle geleneksel veritabanı bazlı teknolojilerini bir üst seviyeye çıkarmak isteyen firmaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı."

SAP HANA'nın esnekliğini artıran çözüm

Fujitsu'nun çözümü; veri merkezi ortamlarının kullanılabilirliğini artırıyor, maksimum bellek içi veri merkezi büyüklüğünü 8 kat daha genişletiyor. Artık kurumlar Fujitsu'nun onaylı platformlarında terabaytlarca veriyle gerçek zamanlı şekilde çalışabiliyor.

Fujitsu sistemleri SAP HANA'nın ölçeklenebilirliğine farklı bir boyut getirirken kullanılabilirliği de garantiliyor. Sistemlerin kurumların kullanımına hazır olması, tüm bileşenlerin SAP tarafından onaylanmış olmasıyla kanıtlanıyor. Bu bileşenler arasında Fujitsu PRIMERGY sunucular, depolama sistemleri ve ağ altyapıları yer alıyor.

SAP HANA ile gerçek zamanlı işlemler hızlanıyor, maliyetler azalıyor

Fujitsu, SAP HANA için SmartStart çözümünü de piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Fujitsu'nun SmartStart çözümü sistemin altyapıya eklenmesini hızlandırarak, haftalarca süren, tedarikten üretime kadar olan süreci beş güne indiriyor. Yüklemesi ve konfigürasyonu yapılmış şekilde satışa sunulacak SmartStart, hem SAP HANA, hem de SAP® ERP uygulamalarında operasyonel raporlama ve kâr analizi işlemlerinde kullanılabiliyor. Fujitsu SmartStart'ı tercih eden kurumlar çözümün günlük işlemleri üzerindeki etkisini anında görebiliyor. Kâr analizi işlemlerinde cevap süreleri saatlerden saniyelere iniyor.

SAP onaylı Fujitsu çözümleri

Fujitsu'nun veri merkezi teknolojileri 2011 yılının başında SAP tarafından onaylandı. Eylül ayında Fujitsu'nun SAP HANA teknolojileri için global bir demo merkezi oluşturuldu. Bu demo merkeziyle kurumsal müşterilerin Fujitsu'nun çözümlerinin işlerini nasıl hızlandıracağını ve rekabet avantajlarını nasıl artıracağını görmeleri hedeflendi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları