loading
close
SON DAKİKALAR

Sapanca doğaseverlerin ilgi odağı oluyor

Sapanca doğaseverlerin ilgi odağı oluyor
Tarih: 11.02.2012 - 23:15
Kategori: Seyahat

Sakarya'nın Sapanca ilçesi, Sapanca Gölü ve dereler üzerindeki alabalık tesisleriyle şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen doğaseverlere ev sahipliği yapıyor.

Adapazarı'na 20 ve İstanbul'a 120 kilometre mesafedeki Sapanca ilçesi, adını aldığı Sapanca Gölü'nün doğal güzellikleriyle herkesi büyülüyor. Sakarya halkının içme suyu olarak da değerlendirdiği göl, kıyısında gezinti yapmak isteyen ziyaretçilere eşsiz güzellikler sunuyor.

Arifiye ilçesinden başlayarak, Kocaeli'nin Kartepe ilçesine kadar uzanan göl boyunca sıralanan mesire ve piknik alanları ile restoranlar günübirlik ziyaretçilere keyifli saatler vaat ediyor. Kırkpınar Mahallesi'ndeki iki 5 yıldızlı lüks otel de konuklarına doğal güzellikler arasında tatil fırsatı sunuyor.

Sapanca Gölü'nün yanı sıra, göle dökülen irili ufaklı birçok dere üzerinde kurulan alabalık tesisleri ise şehrin stresinden arınmak isteyen gezginleri cezbediyor. Yeşil ve mavi tonlarının bir arada bulunduğu tesislerde, ziyaretçiler şehrin gürültüsü ve stresinden uzak bir ortamda, su seslerini dinleyerek keyifli vakitler geçirebiliyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları