loading
close
SON DAKİKALAR

Sapığa iyi hal indirimi!

Sapığa iyi hal indirimi!
Tarih: 20.02.2015 - 11:31
Kategori: Gündem

Adana'da 12 yaşındaki kız tecavüze uğradı. Korkusundan yaşadıklarını 2 yıl sonra anlatabildi. Suçlamaları reddeden sanıksa iyi hal indirimi aldı.

Adana'da 12 yaşındaki kız tecavüze uğradı. Korkusundan yaşadıklarını 2 yıl sonra anlatabildi. Suçlamaları reddeden sanıksa iyi hal indirimi aldı.

Adana'da korkunç olay! 2012'de babaannesini ziyarete giden 12 yaşındaki F.E.E., eve dönerken, komşularının akrabası Semih Y. ile aynı dolmuşa bindi.

ARKADAŞLARI İHBAR ETTİ

Semih Y., küçük kızı evine kadar götürdü ve boş durumdaki kapıcı dairesinde zorla cinsel ilişkiye girdi. Küçük kız uzun süre başından geçenleri sakladı. Geçtiğimiz haziran ayında yaşadıklarını yakın arkadaşı C. ve Facebook’tan tanıdığı M.A.’ya anlattı. M.A. da durumu polise bildirdi. Semih Y., tutuklanarak Adana E Tipi Kapalı cezaevi’ne gönderildi. sağlık kontrolünden geçirilen F.E.E.’nin, ruh sağlığının bozulduğu yönünde rapor verildi. Mahkemede ifadesine başvurulan F.E.E. de tecavüze uğradığı anda sürekli bağırdığını ancak hiç kimsenin sesini duymadığını söyledi.

'Söylersen öldürürüm'

Olayın ardından Semih Y.’nin kendisiyle görüşmek istediğini, ancak bunu kabul etmediğini dile getiren F.E.E., “Bana mesaj atıp, tehdit etti. Mesajında eğer yaptığını başkasına anlatırsam beni öldüreceğini söyledi. Çok korktuğum için kimseye bir şey anlatamadım” dedi. Hakkında 38 yıla kadar hapis cezası istenen Semih Y., önce 21 yıla çarptırıldı. Ancak mahkeme, sanığın duruşmadaki iyi halini de göz önüne alıp, cezasını 17 yıl 6 aya indirildi. Küçük kızın ailesi ve avukatı karara isyan etti. 

Akşam

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları