loading
close
SON DAKİKALAR

Sarıgül İntihardan Vazgeçirdi

Sarıgül İntihardan Vazgeçirdi
Tarih: 27.03.2012 - 12:54
Kategori: Gündem

Şişli'de 11 yaşındaki çocuğunun kanserden hayatını kaybetmesi ve 2 bin 500 TL borcu intihara kalkışan İsmail Öztürk'ü Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ikna etti...

Büyükdere Caddesi’nde saat 08.00 sıralarında bir inşaatın 35 metrelik vincine çıkan İsmail Öztürk’ü fark eden çevredekiler, polisten yardım istedi.

İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerinde önlem aldı. İtfaiye merdiveni ile yaklaşan bir polis memuruna adının İsmail Öztürk olduğunu söyleyen şahıs, cep telefonunun numarasını verdi.

Aşağıdan numarayı arayan görevlilere, bir aydır işsiz olduğunu, kira ve esnafa olan borçlarından dolayı bunalıma girdiğini söyledi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de saat 09.00 sıralarında gelerek vincin üzerindeki İsmail Öztürk ile telefonla görüştü.

Borçları için aşağıya indiğinde 2 bin 500 TL’yi hemen vereceğini söyleyen Mustafa Sarıgül, "Borçlarını hemen ödeyeceksin. Söz verdiğimi yapmak zorundayım. Şimdi sen aşağıya ineceksin. İş konusunda söz veremiyorum. Ancak iş konusunu da arkadaşlarıma söyleyeceğim" dedi.

İtfaiye merdiveni ile aşağıya inen İsmail Öztürk, Mustafa Sarıgül ile el sıkıştıktan sonra habercilerin sorusu üzerine, "11 yaşındaki çocuğumu geçen yıl kanserden kaybettim. İki çocuğum daha var. Kaynakçıyım. Bir aydır işsizim. Sabah çıkarken eve para bırakamadım" diyebildi.

Mustafa Sarıgül ile otomobille olay yerinden ayrılan İsmail Öztürk’e söz verilen 2 bin 500 TL, evine kuru gıda, giyim ve iki çocuğu için sağlık yardımı yapıldığı bildirildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları