loading
close
SON DAKİKALAR

Sarıyer’de Gündemi Bu Gençler Belirliyor!

Sarıyer’de Gündemi Bu Gençler Belirliyor!
Tarih: 12.02.2012 - 09:55
Kategori: Yerel

2. Panel’ini düzenleyen Genç Siyasetçiler Sarıyer’i sallayacaklarının sinyalini verdi.

2. Panel’ini düzenleyen Genç Siyasetçiler Sarıyer’i sallayacaklarının sinyalini verdi.

“Gençlerin Siyasete Entegrasyonu” konulu düzenledikleri ilk panel ile Sarıyer siyasetine hızlı bir giriş yapan Cumhuriyet Halk Parti’li gençler 2. panel de kendilerini kanıtladılar ve bir çok kesimden taktir topluyorlar.

Sürekli vurguladıkları bir deyim var, buda Genç Siyasetçiler’in kendilerini tanıtmasında önemli bir deyim olarak görülüyor. “CHP Genel Merkezi tarafından dahi olsa sandıksız, seçilmeden hiç bir görevi kabul etmeyeceğiz.”

Düzenlenen 2. Panel’e 200′ün üstünde bir katılım sağlandı, Sarıyerliler ile önemli isimleri buluşturan Genç Siyasetçiler panellerin devamının geleceğini belirtti.

Genç Siyasetçiler Birleşeni Direktörü Engin Denizhan‘ın yönettiği Panel’de Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Erdal Sarıgöl ve CHP Sarıyer eski İlçe Yöneticisi ayrıca İstanbul Barosu Çevre ve Kent Hukuk’u Komisyon Başkanı Necati Yıldırım konuşmacı olarak yer aldı. Panel konuşması Gökan Zeybek‘in söz alarak gündem hakkında bilginlendirmeleri ile başladı.

“Sarıyer Kentsel Dönüşüm’ün Neresinde” konulu düzenlenen panel’e CHP’nin eski Sarıyer İlçe Başkanı Halim Serdar Sarıoğlu, eski İlçe Yöneticilerinden Duygu Malkoç, Fikret Şimşek, Tunç Ülkeroğlu, Nurettin Kavrazlı,. Ayrıca İBB Meclis Üyeleri İzzet Bayraktar, Resul Can, Gökan Zeybek, Avni Sarıoğlu‘nun yanı sıra Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve Seval Balcı, İstinye Muhtarı Mehmet Hançer, Kazımkarabekir Kooperatif Yöneticisi Ali Gündüz, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tok ve Birim Yöneticileri. Kuzey Platform’undan Mustafa Balcı, Ertuğrul Abik ve Cumhuriyet Halk Partili bir çok mahalle temsilcisi de büyük katılım sağladı.



Basın’ın da yakından takip ettiği panel’in fotoğraflarını Genç Siyasetçiler Birleşeni İnternet Sitesi‘nden ve Facebook adresinden  görülebileceği belirtildi.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise bir mesaj göndererek programında ki yoğunluğundan dolayı panel’e katılamadığını ve gençleri merakla takip ettiğini dile getirerek başarılar diledi.

Panel sonunda katılımcıların düşüncelerini dile getirmelerinin yanı sıra merak ettikleri sorulara da cevap istedi. Bir hayli olumlu geçen panel’den katılımcılar oldukça memnundu.



Gençler ayrıca önemli bir mesaj verdi.

Gerek CHP Sarıyer Gençlik Örgütü’nde aktif olunan süreçte gerekse yönetim değişikliğinden sonra atama ile gelen İlçe Başkanı Mehmet Deniz ile yıldızları bir türlü barışmadı. Çıkar ilişkileri’nin gençlere kadar indiğini belirten Genç Siyasetçiler Birleşeni Yöneticileri mevcut İlçe Başkanı Mehmet Deniz’in yaptığı terbiyesizliğin hesabını soracaklarını dile getirdiler. Tam kadro panel’de bulunan gençler panel’in ardından misafir perverliğinden dolayı İstinye Muhtarı Mehmet Hançer’e teşekkür etti.

Mehmet Deniz’in yakışıksız hareketine tepkiler büyüyor.

Panel’e gelen bir çok partili kendi İlçe Başkanları’nın bu zihniyette olmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirtti. Yapılan panel’in Cumhuriyet Halk Partisi ile bir bağlantısı olmadığını belirten bir mesaj göndererek ve bu mesajın ardından panel iptal edildi şeklinde ikinci bir mesaj göndererek partilileri şok etti. Hızını alamadı Sarıyer Manşet Gazetesi’ne haber uçurdu ve mesaj içeriğini sitede yayınlattırdı. Bakalım Mehmet Deniz ve Sarıyer Manşet’in bu danışıklı dövüşü daha ne kadar sürecek!

Mehmet Deniz panel’e sekte vurmak için elinden geleni yaptı, adeta partilileri tehdit eder nitelikte panel’e gitmeyin mesajı verdi fakat partililerin diline düştü kimi bu olaya tepki gösterirken kimileri ise geyik muhabbetinde demeçler verdi, dalga geçti.

Kredisini bitirdi.

Mehmet Deniz atandığı günden beri parti içinde telafisi olmayacak hatalara imza attı. İlk defa Sarıyer Medya‘nın gündeme getirdiği 25 bin TL’lik icra borcunu da inkar etti. Tüzüğe göre düşen ve yasal olmayan bir İlçe Başkanlığı görevi yapan Mehmet Deniz 14 Aralık‘ta belli olacak mahkeme sonucuna göre kaderi netleşecek.

Haber-Sarıyer Medya

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları