loading
close
SON DAKİKALAR

Savaş, “üslubu düzeltmeye davet ediyoruz”

Savaş, “üslubu düzeltmeye davet ediyoruz”
Tarih: 13.02.2012 - 00:07
Kategori: Özel Haberler

CHP Derince İlçe Başkanı Hakan Savaş, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar’ın CHP’li Meclis Üyesi Serpil Ceylan hakkında söylediklerine yazılı bir açıklamayla cevap verdi.

Savaş yaptığı açıklamada, “18 Ekim Salı günü saat 17.00 de Derince Belediyesi 2012 yılı bütçe görüşmeleri esnasında gerek siyasi ahlaka gerekse insan ilişkilerine yakışmayan gelişmeler yaşanmıştır. Her zaman ki gibi Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar gene ortaya çıkmış ve yapılan yanlışları gündeme getiren CHP meclis üyemiz Serpil Ceylan hanımefendi hakkında ‘Serpil Ceylan’ı bile dinleme zahmetinde bulunduk’ diyerek nasıl bir ruh yapısı içersinde ve kendisiyle dahi barış olmadığını göstermiştir” dedi.

CHP gurubu adına plan ve bütçe komisyonu üyesi Serpil Ceylan’ın Derince Belediyesi bütçesiyle ilgili eleştiri, eksik ve önerileri dile getirdiğini dile getiren Savaş, “Arkadaşımızın iki yıldır sürdürdüğü denetim komisyonu üyeliği esnasında Belediye Başkanı Aziz Alemdar’ın suistimal ve eksiklerini tespit ederek yargıya taşımamızdan dolayı rahatsızlığını biliyoruz.  Ayrıca kamuoyuyla paylaşmamızdan dolayı meclis toplantılarında kendisi gibi halkın oylarıyla seçilmiş insanları yok sayarak ve meclis toplantılarını köy kahvesine çevirerek sulandırmasını, eleştiride bulunanlara hakarete varan bir üslupla karşılık vermesini defalarca ikaz etmemize rağmen yine aynı hakaretleri sürdürmeye devam etmektedir” şeklinde konuştu.
 
Savaş ayrıca, “Son zamanlarda özellikle gerek belediye personeli, gerek meclis üyeleri, gerekse de vatandaşlarla olan diyaloglarında yaşanan bu üslup bozukluğunu şiddetle kınıyor ve kendisini Derince’ye yakışan bir belediye başkanı gibi davranmaya davet ediyoruz” diye ifade etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları