loading
close
SON DAKİKALAR

''Sayıca fazlaydılar ve silahları vardı''

''Sayıca fazlaydılar ve silahları vardı''
Tarih: 19.06.2012 - 15:28
Kategori: Gündem

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hakkari'de 8 askerin şehit olması ile ilgili olarak, "Sayıca fazlaydılar ve silahları vardı" dedi...

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hakkari'de 8 askerin şehit olması ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.


Gece saat 03.30 - 04.00 sıralarında Dağlıca'daki askeri üs bölgesine büyük bir saldırı yapıldığını dile getiren Arınç, "Hem sayıca fazlaydılar ve silahları vardı" dedi.


Arınç sözlerini şöyle sürdürdü: "Çatışma sonrası maalesef Hakkari Valisi açıklama yaptı. 8 askerimiz şehit oldu ve 16 askerimiz yaralandı. Terörist gruptan ise şu ana kadar tespit edildiğine göre 10 civarında terörist etkisiz hale getirildi. Olayı takip ediyoruz. Başbakanlık'ta ayrı bir toplantı yapacağız. Olayı İçişleri Bakanımız, Genelkurmay Başkanımız, Milli Savunma Bakanımız da yakinen takip ediyorlar. Onlarla da haberleştik. Hem cezaevi olayını hem de yaşanan son saldırıyı arkadaşlarımız ile değerlendirmek istiyoruz. Daha kapsamlı olacak. Sadece geldiğimiz noktayı ve yapılanları arkadaşlarımız ile tekrar görüşmüş olacağız."


"Türkiye mücadele ediyor" diyen Arınç, sözlerine şöyle tamamladı:


"Bu mücadele sırasında bu ve buna benzer olaylar maalesef yaşandı. Ne ilk oldu, ne son oldu. Bütün bunları ilgili güvenlik güçlerimiz takip ediyorlar. Başbakan Erdoğan şu anda Meksika 'da ve ardından Brezilya seyahatini yapacaktır. İş kontrol altındadır. Hepimiz görevimizi yapıyoruz. Başbakan Erdoğan ile görüşmelerimiz oldu ama cezaevinde yaşanlar konusunda oldu. Henüz bu olay sebebiyle görüşmedik. İlgili Bakanlarımız ile takibimiz altında bulunuyor."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları