loading
close
SON DAKİKALAR

Sedat Peker 10. videoyu yayınladı; Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülürmüş

Sedat Peker 10. videoyu yayınladı; Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülürmüş
Tarih: 20.06.2021 - 20:24
Kategori: Gündem

Kaçak Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker merakla beklenen 10. videosunu bugün yayınladı; (10.Bölüm) Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülürmüş.

Kaçak Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker yaptığı açıklamada; "Kıymetli dostlarım, bulunduğum ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için 7-8 dakikalık bir video yayınlamam konusunda mutabık kaldık. Bugün inşallah videoyu yayınlayacağım."

Sedat Peker 20 Haziran 2021 saat; 22.32'de 10. videosunu yayınladı; 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "bulunduğu ülkedeki güvenlik görevlileriyle yapmış olduğum görüşme neticesinde, kafa karışıklıklarını gidermek için" 6 dakikalık bir video yayımladı.

Peker 2 haftalık aranın ardından yayımladığı videoda, "Bazı arkadaşlarımız benim öldüğüm ya da cezaevinde olduğum yönünde şeyler söylemişler. Bu paylaşımları da başkalarının benim adına yaptığını söylemişler. Bu vesileyle bu kısa videoyu çekme zorunluğu hissettim. Video çekmeme konusu benim fikrim veya benim düşüncem değil. Uluslararası güvenlik riski diye bir şey varmış. Ben kırmızı şeydeymişim.  Suikast yapılma riskinde en üst noktadaymışım." dedi.

Peker şu ifadeleri kullandı:

"Bu sebeple video çekmem konusunda bulunduğum ülkenin kanunları gereği, dünyadaki uygulamalar bu yöndeymiş. Ancak ben kafa karışıklığı olduğu için böyle bir düşünceleri olduğu için kendilerinden ricada bulundum. Ricalarım neticesinde videoyu yayımlamam için olur çıktı. Öncelikle şunu söylemek isterim, biz akit yaptık. Ben verdiğim sözden dönmem. İnşallah ilerleyen zamanlarda eğleneceğiz. Vallahi deli edeceğim billahi deli edeceğim.

Benim için endişelendiğinizi biliyorum. Bana endişelenmeyip ufak çocuklarım için endişelenenlerin olduğunu biliyorum.

Kendimizi de sevdiklerimizi de ailemizi de koruyabilecek kadar cesaret, tecrübe ve akıl sahibiyiz. Biliyorum birçoğunuzu morali çok bozuk, yaşadığınız şartlar, imkânsızlıklardan dolayı. Ancak böyle durumlarda şöyle yapardım, benden çok daha kötü kadere sahip olmuş insanların hayatlarını incelerdim.

Bunların bir tanesini cezaevindeyken okumuştum. ‘Sistemde 50 yıl’ diye. İskoçya’da 14-15 yaşlarındayken 10 sene oldu kitabı okuyalı. Mahallede işlediği küçük bir suçtan dolayı hem kriminal bölümü olan hem hastane hem cezaevi olan bir yere giriyor. Birkaç kere kavgaya karıştığı için cezası uzatılıyor. Sonra oradaki da görevliler bakıyorlar, zeki bir adam. Orada kantin gibi bir yere veriyorlar. Bunu çalıştırarak ondan para kazanıyorlar. Sistem hep böyle işliyor.

Bu adama devamlı olumsuz rapor yazdıkları için ömür boyu orada kalma şeyi veriliyor. Aradan 50 yıl geçiyor, bir tane kadın, yardım kuruluşları oluyor ya. Hastane’ye gidiyorlar. Bu adamın psikolojisi bozuk değil, dahi gibi zeki bir adam. Kadının kefil olmasıyla oradan çıkıyor. Daha sonra o kadınla evleniyorlar. Şimdi bu adamın durumu ne biliyor musunuz, İskoçya’da, İngiltere’deki en büyük üniversitelerde ders anlatıyor.

Yazdığı kitap hukuk üniversitelerinde tamamlayıcı kitap olarak öneriliyor. Böyle kötü bir kaderiniz olabilirdi. Her ne olursa olsun umudumuzu kaybetmemeliyiz. Umut hırsızlarına umudumuzu çaldırmamalıyız. Bir umuttur yaşamak. 15 gün sonra yeni bir değerlendirme yapılacakmış can riskimle ilgili. Bundan sonraki aşamada bir karar verecekler. Ama burada ama başka bir ülkede verdiğimiz akdi inşallah tamamlayacağız. Kendinize çok iyi bakın, dualarınızda beni unutmayın"

Peker dün yayınladığı mesajında; 

"Kıymetli dostlarım, en üst derecede suikaste uğrayacağım yönünde bilgiler olduğu için video çekmem mümkün olmuyor. 15 gün sonra ikinci bir durum değerlendirmesi yapacağız. Eğer ki yine video yayınlamamın risk teşkil ettiği söylenirse başka bir ülkeye geçeceğim.

Dostlarım,bulunduğum ülkenin güvenlik yetkililerine hiç değilse beni merak eden insanlar için 5 dakikalık,kısaca sağlığım yerinde,cezaevinde değilim, hayattayım diye bir video çekeyim dedim.Şu an bu konuyla alakalı haber bekliyorum.Cevap gelince böyle bir video yükleyeceğim üslü sülünün ve onun trol ekiplerinin bana karşı saygısızlık yaptıklarından cevap vermem lazım, yoksa akıl sağlığımı kaybederim dedim. Öyle ya, ben bir süslüye cevap vermezsem, bir de Deridun Başkanla makara yapmazsam psikolojim bozulur.

Bazı kaşarlar (süslü sülümanın trol ekibi), Bu tweetleri Sedat Peker yazmıyor diye propaganda yapıyorlar. Müsaadenizle onlara sokak diliyle şunları söylemek isterim (bahçıvansınız biberiniz yok, dal………. haberiniz yok.)" dedi.

Kaynak : istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları