loading
close
SON DAKİKALAR

Sedat Peker: Bana yapılan operasyon, derin devletin başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve Pelikancılar tarafından koordine edilmiştir

Sedat Peker: Bana yapılan operasyon, derin devletin başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve Pelikancılar tarafından koordine edilmiştir
Tarih: 02.05.2021 - 13:25
Kategori: Gündem

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine ve adamlarına yönelik düzenlenen operasyonun ardından açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, YouTube hesabından kendisine yönelik operasyon hakkında açıklamalar yaptı.

Mehmet Ağar'ı hedef alan Peker, "Bana yapılan operasyon, derin devletimizin başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve Pelikancılar olarak adlandırılan, şu an hiçbir aktiviteleri olmadığı söylenen grup tarafından koordine edilmiştir" dedi.

Peker'in açıklamaları şöyle:
"Operasyonda evimde arama yapıldı. Çelik kasamın kesilme görüntülerini verdiler. İçinden bir tane bile dosya kağıdı çıkmadı. Bunu niye açıklamadınız?

Bana yapılan operasyon, derin devletimizin başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve Pelikancılar olarak adlandırılan, şu an hiçbir aktiviteleri olmadığı söylenen grup tarafından koordine edilmiştir. Taşeronluğu bunlar tarafından yapılmıştır. Yazıişleri müdürlerini kardeşim gibi, onların da beni ağabey gibi sevdiği basın organlarında bile suç örgütü diye yazdırabilecek güç ancak basındaki Pelikancıların oluşturmuş olduğu gruba aittir.

Benim kafama takılan sorulardan en önemlisi şu: Mehmet Ağar, yılların kurdu. Hiçbir işinde iz bırakmaz, bu kadar iz... Onun yönettiği, onun yönlendirdiği her şeyiyle o kadar açık ki. Bunu neden yaptı, bunu neden bu kadar açık etti? Bunun da illaki vardır bir sebebi. Taşeronluğunu yapmış olduğu bu organizasyonla, ona bu taşeronluğu verenleri belki mutlu etmiştir. Derin devletimizin başı ya.

Ben bunların içinde yaşadım. Ya bir çok şeye şahit oldum ya içindeydim. Beni mi korkutacaksınız?

Beni siz yaratmadınız beni Allah yarattı. Sizin yönetiminizde böyle bir olay yaşandı. 2 müfettişiniz yok mu görevlendirecek? Cumhurbaşkanı sabahın 5'inde insanların evine gidilmeyecek demişti. Sabahın 5'inde 50 küsur polisle geliyorlar. 

Buna Mehmet Ağar polisliği denir. 1990'larda da insanlar çocukları ve karıları üzerinden vurulurdu. Tekrardan Mehmet Ağar gücü eline aldı. O zaman normal devlette bürokrattı şimdi derin devletin başı. Bu unvanı kim veriyorsa... Ters tepti.

Mübariz Mansimov dünyanın en değerli adamlarından biri. Hiç yan yana gelmedim ama Türkçülük Turancılık davasını her zmaan duydum. Okuttuğu, burs verdiği öğrencileden, yaptıklarından duydum. Seni bitmişken yanına aldı seni. Sana itibar verdi. Sen gidip bazılarıyla anlaşıp adamı içeri attırdın.

Milyar dolarlık yerine el koydunuz adamın. Bodrum'daki marina. Sen devletten emeklisin nasıl alıyorsun milyar dolarlık yeri? Ama doğru sen üzerine almadın. İkili anlaşmalarla, senin yüzden garanti altına alındı. O Azerilerin üzerine yapıldı. Bunların hepsini uzun uzun konuşacağız. Normal bir adamı nasıl FETÖ'cü yapıp mallarına çöktüğünü...

Mehmet Ağar'ın oğlu var Tolga Ağar. Bir videosu var. 'Benim için cumhurbaşkanı Allah gibidir' diyor. Yüce Allah'ı cumhurbaşkanlığı makamıyla eş gören insanları milletvekili yaptılar. Bize de düştü gurbet yolları."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları