loading
close
SON DAKİKALAR

Sedat Peker, Süleyman Soylu'nun uçak kiralama faturasının sahte olduğunu iddia etti

Sedat Peker, Süleyman Soylu'nun uçak kiralama faturasının sahte olduğunu iddia etti
Tarih: 25.06.2021 - 14:54
Kategori: Gündem

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sezgin Baran Korkmaz'a ait uçağı kiralamasına ilişkin bakanlık tarafından yayınlanan faturanın sahte olduğunu iddia etti.

İçişleri Bakanlığı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 2017 Anayasa Referandumu döneminde kullanmak üzere özel bir şirketten kiraladığı uçağın, Avusturya'da tutuklanan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a ait olduğu haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Seçim çalışmalarında daha önce de zaman zaman yapıldığı gibi, bedeli bizzat İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu tarafından karşılanmak suretiyle, en uygun fiyatı veren Söğüt Havacılık A.Ş. adlı ticari işletmeden uçak kiralama yoluna gidilmiştir" denildi.

Bakanlık kiralamaya ilişkin bir de fatura yayınladı.

 Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, faturanın sahte olduğunu iddia etti.

Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Süslü sülü, Sezgin Baran Korkmaz’ın akrabalarıyla görüştüm. Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun. Devletin namusunu zedeledin. Bu yetmedi devletin ahlakını da lekeledin. Vallahi yüce divana gideceksin. Peçete kağıdına yazıp yayınlasaydın daha inandırıcı olurdu" dedi.

Peker, "Süslü sülüman, senin bundan sonraki seçim sloganın bence şu olmalı 'Ceketimin kolu yok dümenimin sonu yok'. Sana yalan söylediğin için doktorun olarak her gün birer adet Haldon ve Akineton yazıyorum. Yalana devam edersen Akineton’u iptal edeceğim kasılıp acı çekeceksin" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları