loading
close
SON DAKİKALAR

Sedat Peker'den 'Demirören' açıklaması: 'Paralarını yurtdışına kaçırmadan tüm mallarına el koyun'

Sedat Peker'den 'Demirören' açıklaması: 'Paralarını yurtdışına kaçırmadan tüm mallarına el koyun'
Tarih: 10.06.2021 - 08:55
Kategori: Gündem

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Kendisine yönelik operasyon sonrası YouTube kanalından yayınladığı videolarla önemli iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından da açıklamalar yapmayı sürdürüyor.

Demirörenler'in Doğan Medya Grubu'nu satın almak için 2018'de Ziraat Bankası'ndan çektiği 750 milyon dolarlık krediyle ilgili şu ana kadar tek kuruş ödemediğini söyleyen Peker Demirörenler'le ilgili yeni paylaşımlar yaptı.

Peker'in paylaşımları şöyle:
"Pambıkören, Kemer Country’deki arsayı Esat Edin’den önce 5 milyon dolar borçlandırıp, sonra hacİz getirip 12 milyon dolara aldın,çöktün. 12 milyon dolarlık arsayı sadık soylu vasıtasıyla imar çıkartarak Ziraat Bankası’ndan aldığın 750 milyon dolara karşılık teminat olarak verdin

Mahkeme imarı iptal etti. Senin arsan artık çöp. Ziraat Bankası yönetimini uyarıyorum. pambıkören paralarını yurtdışına kaçırmadan tüm mallarına el koyun. Yoksa kanun önünde gelecekte sizler de mahkum olursunuz.

Bu iki tweeti hem suç duyurusu olarak hem de burada kalması için yazdım. Ziraat Bankası’ndan pambıkörenin kullandığı kredinin karşılığında artık hiçbir teminat yoktur (sen bittin pambıkören). Kemer Countrydeki arazine artık pambık ekersin.

50 milyon dolara getirttiğin o devasa uçağın var ya, birazcık namusun varsa o dahil tüm lükslerini Ziraat Bankası’na teslim edersin. Ziraat Bankası’ndan senin çaldığın para, gariban çiftçinin alın teriyle kazandığı paradır.

Köylü milletin efendisidir. Mustafa Kemal Atatürk."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları