loading
close
SON DAKİKALAR

Sedat Peker'den Soylu ile ilgili 'Thodex' iddiası: 'Şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız anlatacağım'

Sedat Peker'den Soylu ile ilgili 'Thodex' iddiası: 'Şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız anlatacağım'
Tarih: 11.06.2021 - 08:50
Kategori: Gündem

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kripto para borsası Thodex'in 2 milyar dolarla yurt dışına kaçan kurucusu Fatih Özer'le bağı olduğunu iddia etti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alan açıklamalarını sürdürüyor. Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Soylu'nun kripto para borsası Thodex'le bağlantısı olduğunu iddia ederek, "Lan kaşar sülü, Thodex soyguncusu Fatih Özer’e bir günde interpol kararı çıkardık ancak Arnavut polisi elinden kaçırmış hikayesini millete yutturdun. Ama ben doğrusunu herkese anlatacağım. Sen bilmiyor musun Arnavutlu'ta kuş uçsa benim haberim olur? Lan süslü sülüman, mahalle arasındaki kavgalarda bile 10 kişi tutuklanıyor. Adam 2 milyar dolarla kaçmış, göstermelik birkaç tutuklama yaptınız. Senin oğlunun, benim televizyonlara çıkardığım yeğenin vasıtasıyla, şahısla irtibat kurup paranın kaç lirasını aldınız, onu da anlatacağım" ifadelerini kullandı.

Peker, paylaşımlarının devamında şunları kaydetti:
"Süslü sülüman, sana olan kızgınlığım senin hırsız olmandan dolayı değil. Zaten her yer hırsız dolu. Senin devletin namusunu lekelemenden dolayı. Gücünün yettiği gariplere diyordun ya 'size devletin gücünü göstereceğim' diye, ben de sizin kör olmuş gözlerinize Yüce Allah'ın gücünü göstereceğim. Sizi rezil edeceğim. 

Akraban Sadık Soylu özel yerlerde beklettiği nakit paralarını yatla Yunanistan’a kaçırmak için planlar yapıyor ya, ondan da haberim var. Gerçi hangi polise şikayet edeceğim, sizi hangi polis kardeşimiz alacak? İpin ucu puştun elinde, onlar ne yapsın?
Buraya gönderilen devlet görevlisi kardeşlerim, lütfen siz bir süre olaya müdahil olmayın. Süslü Süleymanla derin Mehmet'in yakınlarının koordine ettiği kiralık katillerle ben bir yüzleşeyim, onları paket servis yapıp bunları bir rezil edeyim. Gelecek olan kiralık katil mi devlet görevlisi mi bilmediğim için rahat hareket edemiyorum. Siz bir süre lütfen karışmayın. Lan sülü, Allah’ın tuttuğunu kimse azad edemez. Bizi Allah tutmuş, kim eder azad."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları