loading
close
SON DAKİKALAR

'Şehir hastanelerinde vurgun bitmiyor: Şirket, kendi alması gereken ekipmanı devlete ödetmeye çalışıyor'

'Şehir hastanelerinde vurgun bitmiyor: Şirket, kendi alması gereken ekipmanı devlete ödetmeye çalışıyor'
Tarih: 22.01.2021 - 09:12
Kategori: Gündem

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, Kayseri Şehir Hastanesi’ni yapan şirketin şartnameye göre kendi alması gereken tıbbi cihazları devlete aldırmaya çalıştığını açıkladı.

Meclis'te bir basın açıklaması yapan CHP Ankara Milletevekili Servet Ünsal, Kayseri Şehir Hastanesi'ni yapan şiketin kendi yükümlülüğünde bulunan tıbbi cihaz alımını İl Sağlık Müdürlüğü'ne yaptırmaya çalıştığını söyledi.

"Şehir hastanelerinde vurgun bitmiyor" diyen Ünsal "Kayseri Şehir Hastanesini yapan YDA şirketi her alacağı ekipman ve cihazları kendisi alacaktı. Kayseri'de buna uyulmuyor. YDA, kendisinin alması gereken tıbbi cihaz ve malzemeyi İl Sağlık Müdürlüğüne aldırmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

CHP'li Ünsal, 8 kısım ve 16 kalem tıbbi cihaz alımı için Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü'nün ihale açtığını, belgelerin kendisinde olduğunu söyledi.

Ünsal, "Herhalde bilginin bizlere geldiğini haber aldılar ihaleyi iptal ettiler. Bunlar hangi hukuka dayanarak bu cihazların fiyatını devlete dayıyorlar bilmiyorum. Yetkilileri uyarıyorum bu işin takipçisiyim, soyguna izin vermeyeceğim" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları