loading
close
SON DAKİKALAR

Şehit ailesinin elektrik borcunu SEDAŞ ödedi

Şehit ailesinin elektrik borcunu SEDAŞ ödedi
Tarih: 11.02.2012 - 22:18
Kategori: Gündem

Hakkâri'nin Çukurca ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Sakaryalı Jandarma Çavuş Birol Elmas'ın, annesi ve kardeşlerinin yaşadığı evin borcundan dolayı kesik olan elektriği açıldı.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) çalışanları, şehit ailesinin icrada olan 2 bin 300 liralık borcunu, kendi aralarında para toplayarak ödedi.

Adapazarı ilçesi Karakamış Mahallesi'nde şehidin annesi Mübyen Elmas ve biri engelli üç kardeşinin yaşadığı evin borcundan dolayı kesik olan elektriği, dün SEDAŞ ekiplerince açıldı. Babası daha önce ölen, kendisi de terhisine 120 gün kala şehit düşen Elmas'ın geride bıraktığı annesi ve kardeşlerinin kaldığı evin icrada olan 2 bin 300 liralık elektrik borcu, SEDAŞ çalışanları tarafından ödendi.

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, terör örgütü PKK'nın gerçekleştirdiği ve 24 güvenlik görevlisinin şehit olmasıyla sonuçlanan saldırının bütün Türkiye'yi olduğu gibi kendilerini de derinden üzdüğünü söyledi. 

Terör saldırısında şehit olan Sakaryalı Birol Elmas'ın ailesinin yaşadığı evin elektriğinin, borcundan dolayı kesik olduğunu öğrenir öğrenmez evin elektriğini yeniden açtırdıklarını kaydeden Güven, "Şehit askerimizin ailesinin 2 bin 300 liralık icrada elektrik borcu olduğunu öğrendik. 

Şirketimiz çalışanları, kendi aralarında para toplayarak icrada olan dosyanın kapatılmasını sağladı." dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları