loading
close
SON DAKİKALAR

Selimpaşa'dan Hodri Meydan

Selimpaşa'dan Hodri Meydan
Tarih: 13.02.2012 - 09:51
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediyesi 2011 yatırım programı kapsamında, Selimpaşa Mahallesi’nde eski belediye binası yıkılarak başlatılan meydan düzenleme çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın tüm mahallelerde eş zamanlı olarak başlattığı meydan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Selimpaşa Mahallesi’ndeki meydan düzenleme çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Yıkılan belediye binasının yerinde yapılan çalışmalarla meydan genişletilerek; halkın toplantı, eğlence ve tören alanı amacıyla kullanabileceği, içerisinde küçük bir amfi tiyatronun da bulunduğu sosyal alan oluşturuldu.

ÇAY EVİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Selimpaşa Mahallesi meydan düzenlemesi kapsamında yapılan, açık ve kapalı alanı toplam 96 metrekare olan Çay Evi de hizmet vermeye başladı. Oturma gruplarının da yerleştirileceği meydan, modern ve çağdaş bir görünüme kavuştu.

ÇALIŞMALAR 29 EKİM’DE TAMAMLANACAK

Selimpaşa Mahallesi meydan düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan Kafeterya ile Bedesten Gece Pazarı çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Açık ve kapalı alan toplamı 290 metrekare olan kafeterya inşaatı ile 25 metrekareden oluşan toplam 26 ayrı dükkânın yer alacağı Bedesten Gece Pazarı inşaat çalışmalarının, 29 Ekim tarihine kadar tamamlanması hedefleniyor.





GECE PAZARINA FISKIYELİ HAVUZ SİSTEMİ

Çocuk oyun gruplarının da yer alacağı Selimpaşa Meydan düzenleme çalışmaları kapsamında, Bedesten Gece Pazarı’nın içerisinde Silivri sahilinde örneği uygulanan Havuz Sistemi Projesi’nin bir benzeri hayata geçirilecek. Projede yaya kaldırımı, seyir terası ve fıskiyeli havuzu sistemi yer alacak.

YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARINDA SONA DOĞRU

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Silivri Merkez ile eş zamanlı olarak başlatılan Prestijli Yol Düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Granit kaplama çalışmalarının sona yaklaştığı yol düzenlemelerinin de aynı şekilde 29 Ekim tarihinde tamamlanması hedefleniyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları