loading
close
SON DAKİKALAR

Selülite evde yapacağınız kürle savaş açın

Selülite evde yapacağınız kürle savaş açın
Tarih: 02.07.2016 - 13:50
Kategori: Kadın

Hemen hemen bütün kadınların korkulu rüyası olan selülitlerden kendi imkanlarınızla kurtulabilme şansınızın olduğunu bilseniz ne hissedersiniz?

Hemen hemen bütün kadınların korkulu rüyası olan selülitlerden kendi imkanlarınızla kurtulabilme şansınızın olduğunu bilseniz ne hissedersiniz?

İşte size bunun için ipuçları…

Her kadın belirli bir yaştan sonra çok çeşitli sebeplerden dolayı selülit ile tanışır. Selülit derinin portakal görünümünde olması ve elastikiyetini kaybetmesidir.

Özellikle de basen ve bacak bölgelerinde yoğunlukla görülür. O yüzden yaz mevsimi geldiğinde bikiniler giyileceği zaman kadınların kilodan sonra en çok tedirgin oldukları mevzu selülitlerinin olup olmadığıdır.

Bu kadar baş belası olan bir şeyi azaltmak ve yok etmek her kadının hayalidir. Selulüt sanıldığının aksine zayıflığa veya kiloya bakmaksızın herkesin sorunu olabilir. Ben zayıfım bende selülit olmaz diye bir kural yoktur. Ama tabii ki kilo problemi yaşayanlarda daha çok görüldüğü doğrudur.

Selülitden kurtulmak için size vereceğimiz özel kürün yanı sıra yediklerinize de dikkat etmeli ve bol sıvı tüketmelisiniz. Yağlı yiyecekler, asitli içecekler ve abur cubur selülit için resmen bir davettir.

Sağlıklı beslenmenin sağlığımızın ve güzelliğimizin başı olduğunu unutmamak gerekiyor. Sağlıklı ve dengeli beslenme ile birlikte yapacağınız her gün yarım saatlik tempolu yürüyüş sayesinde selülitlerden kendinizi koruyabilirsiniz.

Ama bunların yanı sıra selülitlerden kurtulmak için bu takviyeyi de deneyebilirsiniz.

Selülit banyosu ile bu savaşta galip gelmemeniz için hiçbir neden kalmıyor!

• Birinci seçenek, 3 damla ardıç, 1 damla biberiye, 1 damla sardunya, 1 damla lavanta, 1 damla adaçayı ile bir bardak yoğurdu karıştırın ve selülitli bölgeye masaj yaparak haftada en az 3 kez uygulayın, yarım saat bekletip, yıkayın.

• İkinci seçenek, 4 damla lavanta, 3 damla limon, 5 damla kekik, 5 damla biberiye ile bir bardak yoğurdu karıştırın ve selülitli bölgeye masaj yaparak haftada en az 3 kez uygulayın, yarım saat bekletip, yıkayın.

• Üçüncü seçenek, 6 damla kekik, 4 damla biberiye, 2 damla limon ile bir bardak yoğurdu karıştırın ve selülitli bölgeye masaj yaparak haftada en az 3 kez uygulayın, yarım saat bekletip, yıkayın. Suyun sıcaklığı 37 derece, banyo süresi 20 dakika

Mynet Kadın

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları