loading
close
SON DAKİKALAR

Selvi Kılıçdaroğlu: 'Bahçelerimizden Umut Biçeceğiz'

Selvi Kılıçdaroğlu: 'Bahçelerimizden Umut Biçeceğiz'
Tarih: 15.04.2023 - 17:04
Kategori: Kadın

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu; Bugün Çatalca köylerinde toprağı emeğiyle bereketlendiren kadınlarla bir araya geldim.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu:

-“Hiçbir annenin evladı adına endişe etmediği bir gelecek çok yakın, buna yürekten inanıyorum. Bahçelerimizden umut biçeceğiz.”

Bugün, İstanbul’un Çatalca İlçesine bağlı köylerde kadınlar ve çocuklarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ziyaretlere ilişkin fotoğrafları da ekleyerek paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Çatalca köylerinde toprağı emeğiyle bereketlendiren kadınlarla bir araya geldim; çocuklarımızla sohbet ettim. Hiçbir annenin evladı adına endişe etmediği bir gelecek çok yakın, buna yürekten inanıyorum. Bahçelerimizden umut biçeceğiz.”

Bugün Çatalca köylerinde toprağı emeğiyle bereketlendiren kadınlarla bir araya geldim; çocuklarımızla sohbet ettim. Hiçbir annenin evladı adına endişe etmediği bir gelecek çok yakın, buna yürekten inanıyorum. Bahçelerimizden umut biçeceğiz. pic.twitter.com/67McMR5QTK

— Selvi Kılıçdaroğlu (@Skilicdaroglu) April 15, 2023

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları