loading
close
SON DAKİKALAR

Selvi Kılıçdaroğlu, Memografi ve Kadın Sağlığı Merkezi Açıyor

Selvi Kılıçdaroğlu, Memografi ve Kadın Sağlığı Merkezi Açıyor
Tarih: 05.05.2012 - 14:26
Kategori: Kadın

Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi’nin kadınlara ücretsiz hizmet verecek olan Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi ile Yeni Kadın Konukevi’nin açılışlarını yapıyor...

Kadıköy Belediyesi’nin kadınlara ücretsiz hizmet verecek olan Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi ile Yeni Kadın Konukevi’nin açılışlarını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu yapacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, 5 mayıs Cumartesi günü Kadıköy Belediyesi’nin açılışlarına katılıp, sosyal projelerini inceleyecek. Selvi Kılıçdaroğlu, ilk olarak Kadıköy Belediyesi’nin Dumlupınar Mahallesinde yaptırdığı Zehra-Mustafa Yüksel Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi’nin açılış törenine katılacak. Kadınların tüm tahlil, meme ultrason, mamografi ve kadın hastalıkları konularında muayene olacakları ve her yıl düzenli olarak takiplerinin yapılacağı Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi ücretsiz hizmet verecek. 

CHP’li kadın milletvekilleri ile Kadıköylülerin de katılacağı açılış sonrası Selvi Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve eşi Sevgi Öztürk’ün ev sahipliğinde belediyenin Göztepe’de bulunan Çocuk Sanat Merkezi ile Çocuk Diş Sağlığı Poliklinikleri’ni de gezecek.

Selvi Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi’nin şiddet gören kadın ve çocuklar için yaptırdığı, anne ile çocuklarının ayrı modern donanımlı odalarda kalabilecek şekilde inşa ettiği Kadın Konuk Evi’ni de ziyaret ederek açılışını yapacak. (Kadın Konukevi programı basına kapalıdır) 

Gün boyu Kadıköy de kalacak olan Selvi Kılıçdaroğlu, Kadıköy ziyaretini Kadıköy'lü gönüllü kadınlarla Sahrayıcedid Defne Parkı’nda beş çayında bir araya gelerek noktalayacak. 

TARİH :5 MAYIS 2012 CUMARTESİ SAAT :14.00
YER :Kadıköy Belediyesi Zehra-Mustafa Yüksel Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi Dumlupınar Mahallesi Dr. Erkin Cad. / 2

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları