loading
close
SON DAKİKALAR

Selvi Kılıçdaroğlu, Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılış törenine katıldı

Selvi Kılıçdaroğlu, Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılış törenine katıldı
Tarih: 03.04.2023 - 17:22
Kategori: Kadın

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılan yuva açılışına katıldı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılan Yuvamız Beylikdüzü Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi’nin açılış törenine katıldı.

Selvi Kılıçdaroğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ne kadar çok kreş açılırsa ülkemizin geleceği açısından o kadar iyi olacaktır. Kreşler, anne ve çocuk ilişkisi bakımından da çok önemli. Çünkü anne, çocuğunu güvenle bırakacağı bir yer bulduğu zaman çalışma hayatına da atılır. Bu yuvalara Türkiye’nin gerçekten çok ihtiyacı var. Şimdilik belediyeler eliyle yürütülmeye çalışılıyor. Eğitimde eşitlik büyük öneme sahip, fakat günümüzde, çağ bu kadar ilerlemişken ne yazık ki henüz bir bilgisayara veya internete ulaşamayan çocuklarımız var. Bunların hepsi birer eksiklik. Necmettin Yılmaz’ın babasının konuşması beni çok etkiledi. Hem hüzünlendirdi hem de içime bir sıcaklık doğdu. O kadar güzel duygularla anlatmış ki oğlunu. Biz bu yuvalarda böyle sıcak, güzel yüzleri gülen çocukların yetişmesini istiyoruz. Bu güzel yuva için başta başkanımız ve eşi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dileğim bu mekânların, çocuk alanlarının daha da çoğalması. Bunu da el birliğiyle yapacağımıza inanıyorum.”

Bugün Beylikdüzü Belediyesi Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Gündüz Çocuk Bakımevi açılışına misafir oldum. Türkiye’nin her mahallesine bir kreş yapmak demek, kadınların iş hayatına katılmaları demek. Tüm Türkiye'nin güçlenmesi demek. Bunu başarabiliriz, inanıyorum. pic.twitter.com/13ZE03aPZS

— Selvi Kılıçdaroğlu (@Skilicdaroglu) April 3, 2023

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın düzenlediği iftar programına katıldı.

Kadınlar ve çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Selvi Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Ramazan ayı bereket, barış ve şefkat ayıdır. Böyle sofralar genişledikçe, arttıkça daha güzel Ramazanlar olacaktır, daha güzel Ramazanları da hak ediyoruz. İnsanların barış içinde yaşadığı bir ülke hayal ediyoruz. Başkan'ımızın ve eşinin başlattığı bu projelere her zaman katılacağım. Çünkü ülkemiz yararına güzel bir proje. Güzel şeyler yapıyorlar, yapmaya da devam edecekler. Hep birlikte başaracağız. Oruçlarımızın ve dualarımızın kabul olmasını diliyorum.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları