loading
close
SON DAKİKALAR

Selvi ve Kemal Kılıçdaroğlu'dan 8 Mart mesajı

Selvi ve Kemal Kılıçdaroğlu'dan 8 Mart mesajı
Tarih: 08.03.2021 - 08:42
Kategori: Gündem

Selvi Kılıçdaroğlu ve eşi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla görüntülü mesaj paylaştı.

Selvi Kılıçdaroğlu ve eşi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kamera karşısına geçerek mesaj verdi. Selvi Kılıçdaroğlu “Herkes bir şeyler söyleyecek ama bu kadar kadına şiddetin olduğu bir dönemde, pek gönül rahatlığıyla onu da kutlayamayacağız. İstanbul sözleşmesi gibi bir sözleşmemiz var. Sanki bundan geri adım atılıyormuş gibi bir algı da oluşuyor. Üzülüyoruz tabi, kahroluyoruz” dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu da "Sözümüz söz. Bu şiddeti sonlandıracağız. Türkiye’yi bu ayıptan kurtaracağız" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ilişkin mesajında, şunları söyledi:

“Kadına yönelik şiddeti hep birlikte kınıyoruz. Gereğini yapıyor muyuz? Bu konuda endişelerim var. Artık bu utancı üzerimizden atmak zorundayız. Birlikte, kadın erkek, mücadele ederek, hak mücadelesi, adalet mücadelesi vererek birlikte yapacağız. Sözümüz söz. Bu şiddeti sonlandıracağız. Türkiye’yi bu ayıptan kurtaracağız. Kadınların bu anlamlı günü kutlu olsun. Onları yürekten kutluyorum.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları