loading
close
SON DAKİKALAR

Semih: 'Kendimi ben de beğenmiyorum'

Semih: 'Kendimi ben de beğenmiyorum'
Tarih: 12.02.2012 - 10:40
Kategori: Spor

Fenerbahçe, Gençlerbirliği deplasmanında 2 puan bırakırken, Semih ve taraftarlar arasında sanal ortamda gerginlik yaşandı

Maç bitiminde twitter’dan “Kötü oynadık, ama düzeleceğiz” mesajını vermek isteyen sarı lacivertli futbolcu gelen sert yanıtları görünce şaşkına döndü. 

Takipçileri, golcü oyuncuya, “Ayakta duramıyorsun, sana süt, bal, kaymak, ekmek verelim de biraz güçlen. 3 senelik sözleşme yaptın yan gelip yatıyorsun, parayı garantiye aldın oynamıyorsun“ gibi mesajlarla büyük tepki gösterdi. Semih de yine twitter üzerinden, “İsteksiz değil idmansızım”, “Ben de kendimi beğenmiyorum” ve “20 günde 2 antrenmanla oynadım” gibi sözlerle kendini savundu. 

Semih, üzüntüsünü ise şu sözlerle paylaştı: “Hem sakatlığım var hem de hastaydım. İki günlük antrenman ile maça çıktım. ‘Niang, Emenike gitti, havaya girdi’ deniyor. Onlar yokken de ben buradaydım. Aykut Hoca ile görüşeceğim. Yararlı olamıyorsam gitmek isteyeceğim.”

Tepkilere oldukça üzülen Semih , Aykut Kocaman’ın verdiği 2 günlük izni de kullanmama kararı aldı. Hafta sonunu Samandıra’da geçirecek olan Şentürk, genç oyuncular ile tek başına antrenman yapacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları