loading
close
SON DAKİKALAR

Şenol Güneş'in canı sıkkın

Şenol Güneş'in canı sıkkın
Tarih: 15.10.2011 - 11:55
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Ligi'nde kendi evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 3–2 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetine elde eden Trabzonspor'da rakibe verilen pozisyonlar can sıkıyor.

Spor Toto Süper Ligi'nde kendi evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 3–2 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetine elde eden Trabzonspor'da rakibe verilen pozisyonlar can sıkıyor. 

Teknik direktör Şenol Güneş, bu kadar pozisyon vermelerinin normal olmadığını belirterek, "Bu sorunları bir an önce çözmeliyiz" dedi. Güneş, Ankaragücü maçının artık geride kaldığını da belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde salı Günü CSKA Moskova ile önemli bir maçımız var. Şampiyonada şu ana kadar iki maç oynadık. CSKA ile hiç oynamadık. Çok iyi bir takım ve iyi futbol oynuyorlar" dedi. 

"Lige dair uzun vadeli planlarımız yok" 

Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde her maçın öneminin farklı olduğunu da ifade ederek şunları söyledi: 

"CSKA Moskova ile oynayacağımız iki maçta hem onları tanıyacağız, hem de puanlar almaya çalışacağız. Alacağımız puanlarla avantaj sağlayabiliriz ama puan kaybedersek de geride kalabiliriz. İlk maçta alacağımız sonuç bize turu garanti etmeyecek, kaybedersek de bir şey bitmeyecek. CSKA Moskova ile oynayacağımız maçlarda 4 puan kazanırsak bu bize çok büyük bir avantaj sağlayacaktır." 

Lige dair uzun vadeli planlarının olmadığını da ifade eden Şenol Güneş, "Ankaragücü maçını kazandık. Önümüzde Bursaspor maçı var. Play-Off'ta ne olur ne olmaz diye düşünmüyorum şimdiden. Gözlerim yakına, ancak düşüncelerim uzağa bozuk" diye konuştu. 

Adrian: Ankaragücü maçını unuttuk CSKA maçını düşünüyoruz

Ankaragücü maçında sergilediği performansla teknik direktör Şenol Güneş'ten övgüler alan Adrian da CSKA Mosokva maçının önemine vurgu yaptı. Adrian, Ankaragücü maçını unuttuklarını ifade ederek, "CSKA Moskova maçından puan ya da puanlar almaya çalışacağız. Bu maç bizim için çok kritik" dedi. 

Adrian, Ankaragücü maçında gol atan vatandaşı Pawel Brozek'i de tebrik ederek, "O gol attığında sanki kendim golü atmış gibi sevindim. Gollerinin devamını diliyorum. Bir şans buldu ve onda da golünü kaydetti. Umarım bundan sonra kendini daha iyi gösterme fırsatı bulur" ifadelerini kullandı. 

Celustka: Şampiyonlar Ligi'ndeki başarımızı pekiştirmeliyiz

Performansı gittikçe artan ve Ankaragücü maçında da fileleri bir kez sarsmayı başaran Celustka, hem Süper Lig'de, hem de Şampiyonlar Ligi'nde kendilerine güvendiklerini söyledi. Celustka, gol attığı için mutlu olduğunu belirterek, "Bireysel olarak gol atmak güzel ancak önemli olan takım olarak kazanmak. Bu yüzden CSKA Moskova ile oynayacağımız maçı kazanarak, Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar aldığımız iyi sonuçları pekiştirmek istiyoruz. Rusya deplasmanında tek hedefimiz, puan ya da puanlar kazanmak olacak" dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları