loading
close
SON DAKİKALAR

Serbest bırakılan istanbulgercegi.com Haber Müdürü'nden ilk sözler: 'Dayanışma için tüm dostlara teşekkürler'

Serbest bırakılan istanbulgercegi.com Haber Müdürü'nden ilk sözler: 'Dayanışma için tüm dostlara teşekkürler'
Tarih: 15.09.2019 - 13:56
Kategori: Gündem

Dün yayla şenliklerinin açılışı için gittiği Uzunköprü'de gözaltına alınan istanbulgercegi.com Haber Müdürü Dilfiraz Değerli çıktığı nöbetçi mahkemece sertbest bırakıldı. Dilfiraz Değerli serbest bırakıldıktan sonra teşekkür mesajı paylaşarak "Dayanışma için tüm dostlara teşekkürler" dedi. ...

Daha önce tebligatı yapılmayan bir ifadeye gitmediği gerekçesiyle gözaltına alınan istanbulgercegi.com Haber Müdürü Dilfiraz Değerli, çıktığı nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı.

istanbulgercegi.com Haber Müdürü Dilfiraz Değerli dün bağbozumu, yayla şenliklerinin açılışı için gittiği Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde daha önce tebligatı yapılmayan bir ifadeye gitmediği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Nöbetçi savcılığa çıkmak için gözaltına alınan Dilfiraz Değerli dün geceyi nezarette geçirmiş, nöbetçi savcının gelmesini bekliyordu. 

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş sosyal medya hesabından Dilfiraz Değerli'nin serbest bırakıldığını "Nihayet... Toplam 5 dakika bile sürmeyen sorgu için saatlerce eziyet. Dilfiraz Değerli şimdi serbest bırakıldı. Arayan, soran, dayanışma gösteren herkese sonsuz teşekkürler..." sözleriyle duyurdu.

Serbest bırakıldıktan sonra Dilfiraz Değerli destekte bulunanlara teşekkür mesajı paylaştı. Dilfiraz Değerli paylaştığı mesajında "Yeniköy'de yapılacak bağbozumu yayla şenliklerine geldiğimiz Uzunköprü'de istanbugercegi.com hakkında açılan soruşturma nedeniyle geceyi nezarette geçirdim. Otelde yakalama kararı ile gözaltına alındım. İfade sonrası serbest kaldım. Dayanışma için tüm dostlara teşekkürler" ifadelerini kullandı. 

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları