loading
close
SON DAKİKALAR

Seren-Gülben kavgası yeniden başladı

Seren-Gülben kavgası yeniden başladı
Tarih: 11.02.2012 - 22:25
Kategori: Magazin

Gülben Ergen ile Seren Serengil arasında yıllardır devam eden gerginlik yeniden alevlendi.

Gülben Ergen ile Seren Serengil arasında yıllardır devam eden gerginlik yeniden alevlendi. İkili, Twitter’da fena kapıştı. Tartışmanın fitilini, Kurban Bayramı’nda aynı uçakta uçtuğu Sibel Can’ı görmezlikten gelen Gülben Ergen’in “Ben 1 numaradaydım, arkamdakileri görmedim” sözleri ateşledi.

Seren Serengil, Twitter’ına “Acaba sen Sibel Can’ın hizmetçisi olabilir misin? Birinci sırada o koca totonla otursan ne olur, sınıfın 5... Benim rahmetli köpeğim Tiny meğer ne büyük adammış! 12 yıldır önde oturuyordu. Bir kere bile ‘En büyüğüm’ demedi. Ne acı. Reyting listelerinde, sahnelerde 100 numaraya düşüp uçaktaki birinci sırada oturmakla övünecek kadar düşmek varmış” yazdı.

Gülben Ergen, Seren Serengil’e yine aynı platform üzerinden yanıt verdi. Ergen Twitter sayfasına şunları yazdı: “Huzuru, hüzne tercih ederim. Benim hüznüm başkasına eğlence oluyorsa, ona yaradandan yardım dilerim. Aynı köpek yıllardır sürekli uluyorsa, duymuyor artık bu kulak! Bir diyen olursa ‘Bu ulumaya başladı’ diye, gülümsüyor insan. Ulur, ulur susar o.”

Serengil’in yanıtı ise şöyle oldu: “Köpekmişim! Yaz sen oralara daha... Üsluba bak! Geldiğin yer belli işte. Sacit Aslan’a, Canan Yaka’ya, plak şirketlerine götürdüğüm zavallı kız... Allah’a şükür, menfaat karşılığı teknelere gitmedim, evliyken eski sevgilimle buluşmadım. Az mı çantasını taşıdın, az mı elbisesini giydin, az mı sevgilisine otele gittin o köpeğin sen? Haklısın, bende köpeklik.”  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları