loading
close
SON DAKİKALAR

Sertifika Programı Başlıyor

Sertifika Programı Başlıyor
Tarih: 12.02.2012 - 09:39
Kategori: Kültür & Sanat

“İnsan Toplum Kültür Mirası” sertifika programı başlıyor

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ve Bersay İletişim Enstitüsü’nün işbirliği ile hazırlanan “İnsan Toplum Kültür Mirası” sertifika programı 7 Ocak Cumartesi günü Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nde başlıyor. Program; Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Felsefe, Edebiyat ve Güzel Sanatlar gibi bilimin ve sanatın en temel alanlarına yönelik altı modülden oluşuyor.

Her alandan profesyonellere açık olan program, bilimin ve sanatın temel alanlarında, insanı, toplumu ve toplumların ürettiği kültürü tanıyıp anlama ve yorumlama açısından önem taşıyor. Aynı zamanda, hızlı değişimlerin yaşandığı bugünün dünyasında, değişen bilgiye sahip olmayı ve güncellemeyi düşünen ama bunun için zaman bulamayan profesyoneller için de iyi bir fırsat sunuyor.

Boğaziçi Üniversitesi ve Bersay İletişim Enstitüsü’nün birlikte hazırladığı programın her bir modülü toplam 7 haftalık bir eğitimden oluşuyor. Eğitimci kadrosunun alanlarında yetkin akademisyenlerden oluştuğu her modülün sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecek.

Tüm modülleri tamamlayan katılımcılar ise “Sertifika” almaya hak kazanacak. Toplam 42 saat ve 7 temel konu başlığından oluşan modüllerin içeriğinde yer alan dersler, her hafta Cumartesi günleri 10.00 –17.00 saatleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi salonlarında gerçekleşecek. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları