loading
close
SON DAKİKALAR

Seslerini çıkaramadılar!

Seslerini çıkaramadılar!
Tarih: 04.10.2011 - 16:12
Kategori: Spor

Binlerce kadın önünde F.Bahçe-Manisa maçını yöneten hakem Özgür Yankaya “Bazı futbolcular kararlarıma tepki göstermek istedi ama kadınlar var diye hiç seslerini çıkaramadı” dedi

Fenerbahçe-Manisa maçı 50 bine yakın kadın ve çocukla tarihe geçti, hakem Özgür Yankaya da atmosfer olarak çok ama çok şanslı bir maç yönetti. 1978 Edirne doğumlu ve Trakya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Yankaya, karşılaşmayla ilgili duygularını yakın çevresine anlattı. 

Yardımcıları Sercan Akarca, Gökhan Memişoğlu ve 4. hakem Suat Arslanboğa ile birlikte görev yapan ve Semih’in golünü iptal ettiği için eleştirilen Yankaya bakın neler hissetmiş! Öncelikli olarak karşılaşmaya çıkmadan önce yardımcılarına ve 4. hakeme tebessüm ederek “Üstünüzü başınızı düzeltin. Aynaya bakın. Binlerce kadının önüne çıkacaksınız” demiş.

‘HER MAÇ BÖYLE OLSA’
Hayatının en rahat maçlarından birini yönettiğini belirten Yankaya’nın dostlarına “Torunlarıma anlatacağım en güzel maçlardan biri oldu. Küfür, baskı, stres yok. Oyun içerisinde bazı futbolcular kararlarıma tepki göstermek istediler ancak kadınlar ve çocuklar nedeniyle hiç seslerini çıkaramadılar. İlk etapta hata yaparım ve küfür gelir diye o kadar çok endişelendim ki ancak bunların hiçbirisi olmadı. Keşke her maç böyle olsa” diye konuştuğu öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları