loading
close
SON DAKİKALAR

Sessiz Galibiyet: 1-0

Sessiz Galibiyet: 1-0
Tarih: 12.02.2012 - 18:14
Kategori: Spor

Fenerbahçe ilk haftanın kapanış maçında Orduspor'u 1-0 mağlup etti ve sezona 3 puanla başladı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, ligin yeni takımlarından Orduspor'u 1-0 mağlup etti. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçın tek golü 31. dakikada Cristian'dan geldi. Fenerbahçe'nin 62. dakikada Semih ile bir topu da direkten döndü. 
Fenerbahçe bu galibiyetle 3 puanı hanesine yazdırırken, Ordu ilk maçında puanla tanışamadı.

Fenerbahçe ikinci hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşırken, Orduspor evinde Manisaspor'u ağırlayacak.  
İLK CİDDİ ATAK GOL OLDU...
Fenerbahçe, Orduspor karşısında pozisyon bulmakta zorlandığı maçta geliştirdiği ilk tehlikeli atakta golü buldu. 31. dakikada Mehmet Topuz'un ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Semih Şentürk, geriden gelen arkadaşı Baroni'nin önüne al da at dercesine topu gönderdi. Baroni de boş kaleye rahat bir şekilde topu gönderdi. 1-0.
İLK GOL AZİZ YILDIRIM'A...
Fenerbahçe'nin, Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile oynadığı maçın 31. dakikasında Cristian'ın attığı gol, Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan başkan Aziz Yıldırım'a hediye edildi.
Brezilyalı futbolcu Cristian Baroni, takımının bu sezonki ilk golünü attıktan sonra yedek kulübesine doğru koştu. Üzerinde Aziz Yıldırım'ın fotoğrafı bulunan bir t-shirt giyen Sezer Öztürk'ün yanına giden Baroni, bu t-shirtü kendisinden alarak, basın mensuplarına ve kameralara gösterdi. Brezilyalı futbolcu böylece takımının bu sezondaki ilk golünü başkan Aziz Yıldırım'a armağan etmiş oldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları