loading
close
SON DAKİKALAR

Sevgilisi terk etti, canına kıydı

Sevgilisi terk etti, canına kıydı
Tarih: 14.02.2012 - 18:43
Kategori: Yerel

Kız arkadaşı tarafından terk edilince bunalıma giren 21 yaşındaki Uğur Savaş,intihar etti

Üniversite sınavına hazırlık için dershaneye giden Uğur Savaş, iddiaya göre bir süre önce İzmir’de üniversitede okuyan kız arkadaşı tarafından terk edildi. 

Bu nedenle bunalıma giren Savaş, psikiyatrik tedavi görmeye başladı. Savaş, dün saat 20.30 sıralarında hastane dönüşü Cumhuriyet Mahallesi, Koç Sokak’a geldiklerinde, markete gideceğini söyleyip, ağabeyi Hüseyin Savaş’ın yanından ayrıldı.

Yakındaki bir inşaatın 5’inci katına çıkan Savaş, kendini boşluğa bıraktı. Bu sırada yoldan geçenlerden Musa Gökçen, kanlar içinde kalan Savaş’ı farkedip, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Başı, kalçası ve bacağında kırıklar bulunduğu belirlenen Savaş, gelen ambulansla Kiraz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olduğu için ilk müdahalenin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Savaş, burada doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, inşaatın beşinci katında Savaş’ın ayak izlerine rastlandı. Acı haberi alan Savaş’ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları