loading
close
SON DAKİKALAR

sigara kdar saglıga zararlı

sigara kdar saglıga zararlı
Tarih: 13.02.2012 - 00:39
Kategori: Siyaset

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamalıgil, "Sigara sağlığa ne kadar zararlıysa, köstebek olduğu ortaya çıkan Beşir Atalay da hukuka adalete o kadar zararlı" dedi.

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, yazılı bir açıklama yaparak sigaranın insan sağlığına zararı kadar Beşir Atalay'ın da hukuka adalete o kadar zararlı olduğunu söylerek, görevinden alınmasını istedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yaparak Atalay'ın görevden alınmasını isteyen Tamaylıgil şunları söyledi:

"Sayın Başbakan zamları gözlerden gizlemek için sigara tiryakisine bırak, içki içene az iç, diyor. Ancak elektrik ve dogalgaz zamları için henüz söyleyecek sözü olmadığını ortaya koyuyor. Kabul edelim ki sigara sağlığa zararlı, bunu tıp da bilim de doğruluyor. Ancak ortaya çıkan gerçekler bir doğruyu daha gözler önüne serdi. Şüphelileri, suçlarını gizlemeye, delilleri yok etmeye, karartmaya çağıran eski İçişleri Bakanı bugünün Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da hukuka adalete zararlıdır. Sadece o da değil Bakan Atalay yolsuzluklarla mücadelenin de önündeki engeldir."

Başbakan Erdoğan'a "Nasıl olsa hukuku adaleti hizaya getirdiniz, yakınlarınızdakine bir zarar gelmeyecek güvencesiyle rahat olabilirsiniz" diye seslenen Tamaylıgil şöyle devam etti:
"Bu yüzden hukuktan korkmuyor da olabilirsiniz bari dolandırılan, inançları ile oynanan mütedeyyin insanlardan utanın. onların tepkilerinden korkun. Kul hakkı yiyenlere destek olan bakanı yanınızdan uzaklaştırın. İnsan sağlığına önem verir gibi davranarak zamları gözlerden gizlemek ne kadar ayıpsa yolsuzluk yapanları uyaran köstebeğe kol kanat germekte o kadar ayıptır."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları