loading
close
SON DAKİKALAR

Şikeye puan silme önerisi

Şikeye puan silme önerisi
Tarih: 11.02.2012 - 18:41
Kategori: Spor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun şikeye karşı ceza olarak puan silme önerisinde bulunacağı öğrenildi

Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği ile TFF arasındaki toplantıdan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bugüne kadar, tüm Kulüpler Birliği ve TFF toplantılara Fenerbahçe olarak çok önem verdik. Bu toplantılarda, Türk futbolunun bu kaos ortamından kurtulması için gerekli çabayı verdik.

Ve içeride, her zaman doğru bildiğimizi söylemeye çalıştık. Bu toplantılarda bir karar alındı. Burada konuşulanlar, burada kalacak ve bu konuşulanları Antalyaspor Başkanı Hasan Bey yapacaktı. Bugüne kadar Fenerbahçe olarak kimseye özel açıklama yapmadık. Ama bütün konuşulanlar, maalesef içeride konuşulanlar, herkesin işine gelecek biçimde, çarpıtılacak verildi. Bu da bize, kendi taraftarımızın önünde zorul süreç yaşattı. Hiç söylemediğimiz şeyler, ağzımızdan çıkmış gibi kamuoyuna anlatıldı.

İçeride şunu söyledik. Biz herhangi bir şekildi, herhangi bir yolla, Fenerbahçe'nin yarım puan bile kesilmesine, para cezası verilmesini kabul etmeyeceğiz. Biz UEFA'nun dikte ettiği kararları kabul etmiyoruz."

Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Spor Toto Süper Lig takımları yöneticilerinin TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile gerçekleştirdiği toplantı sonrası yaptığı açıklamada, müsabakaların sonucunu etkilemeye yönelik yapılan fiillerle ilgili, minumum 12 puandan başlamak üzere puan silinmesine, ayrıca bu eylemlere karışanların para cezası ile cezalandırılmasına, diğer taraftan suç unsurunu işlemiş olan kulüplerin UEFA kupalarına katılmamalarıyla ilgili, federasyon başkanının 26 Ocak’ta yapılacak TFF Genel Kurulu’nda önerge vereceğini söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları