loading
close
SON DAKİKALAR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar;

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar;
Tarih: 11.02.2012 - 23:58
Kategori: Şehir

Silivri belediyesi Bulgar komşularımızı ağırladı.

IŞIKLAR; “DOSTLUĞUMUZ SONSUZA KADAR SÜRSÜN”
Bulgaristan Velingrad Belediyesi Draginovo Köyü’nden gelen yabancı misafirlerini yemekte ağırlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Dostluğumuz buzun üzerine yazılan bir yazı değil. Biz sonsuza kadar dost kalmak istiyoruz” dedi. 

Silivri Belediyesi 27. Geleneksel Değirmenköy Domates Festivali’ne halk oyunları ekipleriyle katılan Bulgaristanlı misafirler, üç gün boyunca misafir oldukları Silivri’den ayrıldı. Bulgaristan Velingrad Belediyesi Draginovo Köyü’nden gelen konuklar, misafir oldukları süre boyunca Silivri köylerini dolaştı ve merkezde bol bol alışveriş yaptı. 

IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Bulgaristan Velingrad Belediyesi Draginovo Köyü Muhtarı Mehmet Kafedjiev, Draginovo Köyü Kültür Evi Sorumlusu Ali Mazalov, Bulgaristan Velingrad Belediyesi Kültür Müdürü Lula Geşeva, muhtar azaları ve Halk Oyunları Ekibi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Bulgaristanlı ekibe Akören Köyü Muhtarı Mustafa Gül, Bekirli Köyü Muhtarı Sabri Özer ve Danamandıra Köyü Muhtarı Emrullah Çakır da eşlik etti. Işıklar’a gümüş bir tabak hediye ederek teşekkür eden Draginovo Köyü Muhtarı Mehmet Kafedjiev; “Beni ve ekibimi çok iyi ağırladınız. İki ülke arasındaki dostluk ilişkilerini sürdürme konusunda göstermiş olduğunuz çaba için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

BOĞAZ TURU YAPTILAR
Silivri Belediyesi tarafından kendileri için düzenlenen boğaz turunda İstanbul boğazının eşsiz manzarasını görme imkânı bulan yabancı konuklar, İstanbul ve Silivri’nin tarihi yerlerini de dolaştı. Yolculukta oldukça keyifli vakit geçiren yabancı konuklar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekibine göstermiş oldukları yakın ilgi için teşekkür ettiler.  

BAŞKAN IŞIKLAR; “SİLİVRİ’DE DOSTLARINIZ OLDUĞUNU UNUTMAYIN”
Bulgaristanlı ekibi, Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde verdiği yemekte ağırlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “İki ülkenin dost ve kardeş olması için sayısız sebep var. Bu yolda atılan her adım, çocuklarımızın geleceğine atılmış bir adımdır. Burada her zaman dostlarınız olduğunu unutmayın. Biz Türklerle Bulgarların, yıllardır süregelen bu dostluğunun önüne kimsenin geçemeyeceğini herkese anlatmalıyız. Bu dostluklar, buzun üzerine yazılan bir yazi gibi değil. Silinmeyecek, unutulmayacak ve bir anı olarak anlatılacak. Biz dostuz ve sonsuza kadar dost kalmak istiyoruz. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk” şeklinde konuştu. 
Akören Muhtarı Mustafa Gül de, gecede Başkan Işıklar’a plaket takdim ederek; “Sayın Belediye Başkanımıza iki ülkenin dostluk ilişkilerinin pekişmesi konusunda verdiği destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları