loading
close
SON DAKİKALAR

Silivri Belediyesi kadınlara özel çalışıyor

Silivri Belediyesi kadınlara özel çalışıyor
Tarih: 11.02.2012 - 23:45
Kategori: Şehir

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde Silivrili kadınların gözdesi olan Plates, Step, Aerobik Kursları başlıyor.

PLATES, STEP, AEROBİK KURSLARI DEVAM EDECEK
Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde Silivrili kadınların gözdesi olan Plates, Step, Aerobik Kursları 2011-2012 kurs döneminde de devam edecek. 

Silivrili kadınların büyük ilgi ile takip ettikleri, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin Plates, Step, Aerobik Kursları yeni kurs döneminde Silivrililerle buluşmaya hazırlanıyor. Kadınların gözdesi haline gelen ve yoğun katılımla gerçekleşen Plates, Step ve Aerobik Kursları, 2011-2012 kurs döneminde de devam edecek. 

ERGENÇ: “ÇALIŞAN KADINLARIMIZI DA DÜŞÜNDÜK”
Sporun insan sağlığına önemine dikkat çeken Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Plates, Step, Aerobik Eğitmeni Neslihan Ergenç; “Uzun yıllardan bu yana tüm dünyada kullanılan bu sporlar, insanların hayatlarını kolaylaştırmasını sağlıyor. Duruş bozukluklarından, ağrılara, unutulmuş kaslara kadar tüm vücudun çalışmasını sağlayan Plates, Step, Aerobik kurslarımız bu yıl da devam edecek. Kadınlarımızın yoğunlukla talep gösterdiği kursumuza geçtiğimiz dönem 450 kayıt aldık. Haftada beş gün devam eden eğitimlerimizde çalışan kadınlarımızı da düşünerek, kurslarımızın iki gecesini de onlara ayırdık. Bu yıl da sistemimizde büyük bir değişiklik olmayacaktır. Çalışan ve çalışmayan kadınlarımız vücut dirençlerini ve kondisyonlarını bu sporlar ile sağlayabilir, hayatlarını daha da kolaylaştırabilirler. Silivrili tüm kadınlarımızı, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde Eylül ayı sonunda başlayacak olan kursumuza bekliyoruz” dedi. 

BAŞKAN IŞIKLAR; “KADINLARIMIZI ÖNEMSİYOR, SAĞLIKLI YAŞAMALARI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ”
Çocukları Silivri Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda, kadınları da Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde sporla buluşturduklarını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Göreve geldiğimiz günden bu yana yoğun katılımlarla gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor okullarımızda çocuklarımıza verdiğimiz önemi, kadınlarımıza da vermeye özen gösteriyoruz. Spor ile çocuklarımızın hemşerilik, kardeşlik duygularının daha da pekiştiğini, paylaşmayı öğrendiklerini gördük. Bu yapı içerisinde kadınlarımızın da sağlıklı yaşam standartlarına erişmelerini sağlamak için, Kültür Merkezimizde onlara yer açtık. Kadınlarımızın önemini biliyor ve onların sağlıklı yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Kadınlarımızın Kültür Merkezimin diğer kurslarından da faydalanmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları