loading
close
SON DAKİKALAR

Silivri Değişiyor, Mahalleler Gelişiyor

Silivri Değişiyor, Mahalleler Gelişiyor
Tarih: 11.02.2012 - 21:01
Kategori: Yerel

Prestijli Yol ve Meydan Düzenleme çalışmalarıyla mahalleler ışıl ışıl ve modern bir görünüme kavuşuyor.

Silivri Belediyesi’nin ilçe merkezinde ve tüm mahallelerde eş zamanlı olarak başlattığı yol ve meydan düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Eski beldelerin yeni ve modern bir görünüme kavuşarak, kentleşme yönünde hızla ilerlediği çalışmaları yerinde inceleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Çanta Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ile birlikte kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Işıklar, mahalle sakinleriyle yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Çanta Işıl Işıl Oldu



Atatürk Bulvarı üzerinde tamamlanan asfalt yenileme, aydınlatma ve mineral yüzeyli beton parke taşı ile kaldırım çalışmaları Çanta Mahallesi’ni çağdaş bir kent görünüme kavuşturdu. Başkan Işıklar’ın ilçe merkezinde ve tüm mahallerde başlattığı meydan düzenlemelerinin de devam ettiği Çanta Mahallesi’nde çalışmalar sona yaklaştı. 

Işıklar; “Çağdaş Yaşam Şehir Meydanlarında Başlar”



Çanta Mahallesi’ndeki çalışmaların yaklaşık 15 gün içerisinde tamamlanacağını belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Hemşerilerimizi meydanlarda bir araya getireceğiz. Meydanlarda kültür yaratacağız ve ilçemizi kültür şehrine dönüştüreceğiz. Bu bir sosyal proje. Sadece bir tretuvar ve yol yapımından ibaret değil. Bir şehrin kültür, sanat, spor, sosyal ihtiyaçlar, ekonomik ihtiyaçlar, tarım, sanayi ile bütün sektörlerin önünü açacak düzenlemeler yapıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında cazibe merkezi haline gelecek ilçemizde, yatırım yapılmasını özendireceğiz, refah ve gelişmeyi bu çarkla beraber döndürmeye başlayacağız. Ondan sonra da gece gündüz, yaz kış nüfus farkı yaratacağız. Silivri’nin genelini kapsayan anlayışımız, ilçemizi geleceğe taşıyacak” dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları