loading
close
SON DAKİKALAR

Silivri Marka Kent Olacak

Silivri Marka Kent Olacak
Tarih: 26.03.2012 - 18:04
Kategori: Yerel

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadir Has Üniversitesi yetkilileriyle ilçenin çekim merkezi haline getirilmesine yönelik ortak bir çalışma başlattı...

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçenin var olan zenginliklerinin ortaya çıkarılması ve bu zenginliklerle çekim merkezi oluşturulmasına yönelik çalışmalarına hız kazandırdı. Kadir Has Üniversitesi yetkilileriyle bir araya gelerek, konuyu detaylı şekilde masaya yatıran Başkan Işıklar, gelir getirici ve tanıtıma yönelik faaliyetler yapılması yönünde ortak bir çalışma başlattı.

Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya; Kadir Has Üniversitesi’nden gelen Pulusa Akademisi Öğretim Görevlisi Özer Bereket, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Bora Ocakçıoğlu, Prof. Dr. Ömer Gedizli, Prof. Dr. Ahmet Yörük ve Doç. Dr. Ahmet Söğütlüoğlu’nun yanı sıra Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Işıklar; “Amacımız Faydaya Dönük Bir Tanıtım Çalışması”

Silivri’nin tarihi yapıları, doğal turizm potansiyeline sahip mekânları ve ilçe hakkında genel bilgileri aktaran Başkan Işıklar; “İlçemizi daha iyi nasıl tanıtabiliriz? Silivri’mizin önemli değerlerini nasıl öne çıkarabiliriz? Amacımız ilçemizde faydaya dönük bir tanıtım çalışmasını hayata geçirmek” dedi. Kadir Has Üniversitesi Silivri’nin markalaşmasına katkı sunmak adına, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından ilçenin var olan zenginliklerinin tanıtılacağı kısa tanıtım filmi çekmek üzere çalışmalara başladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları