loading
close
SON DAKİKALAR

Silivri, Silivrispor'la coştu

Silivri, Silivrispor'la coştu
Tarih: 31.05.2012 - 14:04
Kategori: Yerel

Silivrispor, kupa sevincini Silivrililerle birlikte yaşadı...

18 yıl aradan sonra, Amatör Lig’ten Profesyonel Lige merhaba diyen Silivrispor, şampiyonluk kupasını teslim aldığı gecede Silivri adeta müzik ziyafeti çekti.

Silivri Belediyesi ile Silivrispor Yönetim Kurulu’nun ortaklaşa organize ettiği gecede, İlçe Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, siyasi parti temsilcileri, ilçe protokolü mensupları, il genel ve belediye meclis üyeleri, TFF Yöneticileri, Silivri Amatör Spor Birliği Başkanı Bora Balcıoğlu, tüm Amatör Spor Kulübü Başkan ve idarecileri ile Silivri halkı şampiyonluk coşkusuna ortak olarak Silivrispor’u yalnız bırakmadılar. Gecenin sunuculuğunu Silivri Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü personeli Aydın Doğar üstlendi.

Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gece Silivrispor Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile devam etti. Ardından sahneye Kulüp Başkanı Mustafa Saral gelerek maddi ve manevi desteği olan herkese teşekkürlerini, şükranlarını sundu.

Kupa Ve Madalyalar Şampiyonlara Teslim Edildi
Kulüp Başkanı Mustafa Saral’ın konuşmalarını tamamlaması ile sahneye gelen TFF İstanbul İl Başkan Vekili Yetkin Karakaş şampiyon Silivrisporlu futbolculara madalyalarını ve kupalarını teslim etmek üzere sahneye İlçe Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avcı’yı davet etti. Tek tek anonsla sahneye alınan Barbaros Torunlarına madalyaları ve kupaları İlçe Kaymakamı Keser ve Belediye Başkanı Işıklar tarafından teslim edildi. Ayrıca Başkan Işıklar, Kulüp Başkanı Saral’a 18 yıllık başarı anısına plaket takdim ederken, Saral da geceye katkı sağlayan Forestcity Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Saral’a teşekkür plaketini takdim etti.

Teknik Kadro Ve Sporculara Işıklar’dan Ata Altını
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2011-2012 futbol sezonunda TFF Spor Toto 3. lige çıkan Silivrispor kulübü teknik kadro ve sporcularının her birine ödül olarak Cumhuriyet altını hediye etti. Hediye konusunu meclis gündemine taşıyarak oy birliğiyle karar aldıran Işıklar, spor kulübüne başarılarının devamını diledi.

Başkan Işıklar; “Yolunuz Açık Olsun”
Gecede bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şunları söyledi; “18 yıl önce bu meydanda bir gurur yaşamıştık, şimdi tekrarıyla karşı karşıyayız. Sahaya gitmeyebiliriz, maçları da izleyemeyebiliyoruz fakat yenildiğinde üzülmemizin, kazandığında sevinmemizin sebebi ne? Bizi beraber yapan ne? İşte bunun sebebi, bizi Silivri yapan, bu gururu yaşatan hemşerilik bilinci. Biz şampiyonlukta da, mağlubiyette de, sevinçte de üzüntüde de aynı duyguları paylaşıyoruz. O zaman Silivri adının birleştiriciliğini paylaşıyoruz. Silivri’yi aydınlık yarınlara taşıyacak olan sanat, kültür, ekonomi gibi unsurların yanında spor da var. Markalaşacak, tarihi geçmişimizle onu çağdaş ve modern yarınlara taşıyacak isimlerden birisi Silivrispor olacak. Bu başarıyı sağlayan başta Kulüp Başkanımız Mustafa Saral’ı ve tüm ekibini kutluyorum. Sahada ter döken futbolcularımıza ve bu kulübün her zaman yanında olan Kasaba taraftar grubuna ve Ahmet arkadaşıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şampiyonlar Silivri’ye yakıştı, Silivri de şampiyonluğa yakıştı. Yolunuz açık olsun.”

Sinan Yılmaz’dan Kolbastı Şov
Şampiyonluk gecesinde sahne alan Sinan Yılmaz, hareketli parçaları ve kolbastı sahne şovu ile Silivri’ye unutamayacağı bir gece yaşattı.

Gökçe; “Ne Yapardım Bilmem Silivrisporumu Görmesem”
Gecede sahne alan Gökçe gençlerin yoğun ilgisine şarkıları ile karşılık verirken, programları sonrası Silivrispor Kulüp Başkanı Mustafa Saral tarafından Sinan Yılmaz ve Gökçe’ye plaketleri sunuldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları