loading
close
SON DAKİKALAR

Silivri

Silivri
Tarih: 12.02.2012 - 01:54
Kategori: Yerel

Silivri Belediyesi, çiftçiye yönelik olarak başlattığı alım garantili iyi tarım uygulaması çalışmasının ardından şimdi de, çiçek ihtiyacının karşılanması için üreticiyle alım garantili iş birliği çalışması başlattı.

Silivri Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2011 yılı Stratejik Hedefleri arasında yer alan, mevsimlik çiçek ihtiyacının karşılanmasıyla ilgili projesini hayata geçirdi. Projede üreticiyle işbirliği yapılarak, belediyenin tüm peyzaj çalışmalarında ve mevcut park alanlarında kullanılmak üzere mevsimlik çiçek yetiştirilmesine teşvik amaçlanıyor. Alım garantili olan, çiçek tohumunun da Silivri Belediyesi tarafından temin edildiği çalışma kapsamında, toplam 240 bin çiçek alımı gerçekleştirildi. 

IŞIKLAR; “Desteklerimiz artarak devam edecek”

Silivri Belediyesi tarafından Gümüşyaka’da başlatılan alım garantili iyi tarım uygulamasının ardından, çiçek ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak başlatılan çalışmanın da çok önemli olduğunun altını çizen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Silivrili üreticilerle alım garantili olarak yaptığımız iş birliği çalışması, bölgemizdeki birçok üreticiye de örnek teşkil ediyor. Çiftçimize ve üreticimize verdiğimiz destek artarak devam edecek” dedi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları