loading
close
SON DAKİKALAR

Silivri'de 19 Mayıs kutlamaları

Silivri'de 19 Mayıs kutlamaları
Tarih: 21.05.2012 - 11:19
Kategori: Yerel

Silivri'de 19 Mayıs kutlandı...

Silivri Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 93. yıldönümü kutlamalarının gösteri kısmı ise, Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleşti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 93. yıldönümü resmi kutlama programı Silivri’de, saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Çelenk sunma töreninin ardından, kutlamaların gösteri kısmı ise, Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi. Öğrencilerin günün anlam ve önemine uygun kompozisyon ve şiirler okuduğu programda, spor gösterileri, halk oyunları ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Yapılan gösterilere Silivri Belediyesi Bando Takımı da eşlik etti.

Gerçekleşen kutlama programına; AK Parti Milletvekili Gülay Dalyan, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Garnizon Komutanı Vekili Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Engin Gürsoy, CHP ve AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları, birçok eğitimci ve çok sayıda davetli katıldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları