loading
close
SON DAKİKALAR

Sinan Ateş'in ailesinden açıklama; Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir

Sinan Ateş'in ailesinden açıklama; Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir
Tarih: 02.01.2023 - 09:57
Kategori: Gündem

Ankara'da vurularak öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ailesi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı; Devletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi ile ilgili soruştuşma devam ederken ailesi adına eşi Ayşe Ateş Sinan Ateş'in hesabından açıklama yaptı.

Ayşe Ateş açıklamasında;

Ankara'da düzenlenen hain suikast sonucu şehit düşen eşim Sinan Ateş'in cenazesi için yakıdan, uzaktan gelerek acımızı paylaşan, taziyelerini ileten herkese ailemiz adına teşekkür ediyorum.

Eşimin şehit edilmesinden bugüne gerek sosyal medya gerekse bazı internet sitelerinde yer alan katil arayışlarının, hedef göstermelerinin kimseye bir faydası yoktur. Sosyal medya bir hüküm yeri değildir. evletimiz, suçluları tespit edecek ve gereken cezayı verecek büyüklüktedir. Herşeyden önelisi Allah, en büyük adalet ve hüküm sahibidir.

Acımızı bir siyasi malzeme haline getirmek, acımız üzerinden siyasi hesaplaşma yapmak isteyenlerden istirhamımız ellerini vicdanlarına koymaları, acımıza saygı duymalarıdır. Şu anda tek gerçek vardır; Sinan Ateş, hain süikaste kurban gitmiş Ülkücü şehittir. Onun manevi hatırasına saygı göstermek isteyen herkesten tek beklentimiz duadır.

Ailesi adına, eşi Ayşe Ateş"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları