loading
close
SON DAKİKALAR

Sınıra sevkiyat sürüyor

Sınıra sevkiyat sürüyor
Tarih: 12.02.2012 - 22:09
Kategori: Gündem

PKK kamplarına yönelik hava harekatından sonra, olası sınır ötesi harekat için başlayan asker ve mühhimat sevkiyatı sürüyor.

Kantur, Beyaz ve Kurt Dağı bölgesindeki hakim noktalara havadan Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli birlikler indirilirken, karadan da zırhlı ve sivil araçlarla asker sevkiyatı sürüyor. Mühhimat ve askerlerin sevkiyatı sırasında frekans bozucu Jammer araçları eşliğinde sıkı güvenlik önlemleri alınıyor. Bugün sabah erken saatlerde 60 minibüs ile Mardin yönünden gelen askeri birlik, Jammer araçları ve sıkı koruma altında Şırnak 23'ncü Jandarma Sınır Tümeni'ne doğru hareket etti. Tümende toplanan özel eğitimli askerler, daha sonra sınır bölgesindeki farklı noktalara gönderilecek. 
 
Sınır hattında bulunan geçici köy korucularına her an bir sınır ötesi kara harekatı olabileceği bildirilerek hazır olmaları konusunda uyarılar yapıldığı belirtildi. Bu haber üzerine köy korucuları da sınır hattında teyakuza geçti. 
 
Şırnak bölgesine sabah erken saatlerde mayın ve patlayıcı madde araması yapan askeri birlik, arama taramadan sonra araçların geçişine izin verdi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları