loading
close
SON DAKİKALAR

Şişli Belediye Başkanı seçilen Muammer Keskin görevi devraldı

Şişli Belediye Başkanı seçilen Muammer Keskin görevi devraldı
Tarih: 05.04.2019 - 16:49
Kategori: Gündem

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda Şişli'de Belediye Başkanı seçilen Muammer Keskin, görevi Hayri İnönü'den devraldı.

Şişli'nin yeni başkanı Muammer Keskin, dün asıl ve yedek meclis üyeleriyle birlikte mazbatasını almıştı.

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi eski başkan Hayri İnönü'den devraldı.

Görev devir teslim töreni öncesi belediye binası önünde toplanan Şişli halkına seslenen Muammer Keskin, şunları söyledi:

"Yola "Temiz Şişli, eşit hizmet" sloganıyla ve kimsenin güvenini boşa çıkarmayacağımıza inanarak çıktık. Hayri İnönü ve ben, Şişli'de 20 yıldır bize anlattıkları 'soygun modeli'ni değiştiren iki kişi olarak yan yanayız. Ben tüm Şişli halkının yetkilerini onlardan aldım ve yetkilerimi onlar için kullanacağım. Yakınlarım, dostlarım asla Şişli'nin kaynaklarından zenginleşmeyecekler, size bunun sözünü veriyorum. Şişli halkından şunu istiyorum; lütfen bizi takip edin ve ne en ufak bir eksikliğimizde de eleştiri hakkınızı kullanın. Asla kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Şişli'de adil ve şeffaf bir yönetim oluşturacağız."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları