loading
close
SON DAKİKALAR

Şişli, Cumhuriyetin 95. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor

Şişli, Cumhuriyetin 95. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor
Tarih: 26.10.2018 - 13:15
Kategori: Yerel

Şişli Belediyesi, Cumhuriyetin 95. yılını büyük bir etkinlikle kutlayacak. Müzik dinletileri ve dans gösterileri ile başlayacak Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Uğur Mumcu Anıtı önünden Şişli Cevahir AVM’ye yapılacak yürüyüşün ardından Edis Görgülü konseriyle devam edecek....

Şişli Belediyesi, Cumhuriyetin 95. yılını 27 Ekim’de başlayacak özel bir programla kutlayacak. Cumartesi günü saat 14.30’da Şişli Uğur Mumcu anıtının önünde müzik grupları ve halk oyunları ekiplerinin performanslarıyla başlayacak programda vatandaşlara Uğur Mumcu Anıtı Atatürk Evi ve Cevahir Alışveriş Merkezi önünde bayrak dağıtımı yapılacak. Ardından saat 15.00’da halk oyunları ekipleri ve müzik grupları Cevahir AVM önünde sahne alacak.

29 Ekim Pazartesi günü ise gezici bando ekibinin gösterisiyle başlayacak Cumhuriyet kutlamaları, Harbiye Uğur Mumcu anıtı önünde müzik grupları ve halk oyunları ekiplerinin performansları ile devam edecek. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü önderliğinde ve Selim Yeğin’in DJ performansı eşliğinde gerçekleşecek büyük Cumhuriyet yürüyüşü ise saat 19.00’da Uğur Mumcu anıtı önünde başlayarak Cevahir AVM önünde sona erecek. Cevahir AVM önünde kurulacak şölen alanında ilk olarak DJ Hüseyin Karadayı sahne alacak. Ardından şarkıcı Edis Görgülü, vereceği konserle İstanbullulara unutulmaz bir performans sunacak. Yürüyüşe ve kutlamalara tüm İstanbullular davetli.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları