loading
close
SON DAKİKALAR

Şişli'den Van'a 20 kamyon yardım

Şişli'den Van'a 20 kamyon yardım
Tarih: 12.02.2012 - 19:37
Kategori: Gündem

Şişli Belediyesi, depremzedelere ulaştırılmak üzere 3 kamyon malzemeyi Van'a gönderdi. Sabaha kadar 17 kamyon malzeme daha gönderilecek

Şişli Belediyesi, 28 mahalle muhtarıyla birlikte, esnaf ve vatandaşların da desteğiyle ilçeden ısınma, gıda, sağlık ve giyimden oluşan yardım malzemelerini Van'a göndermek üzere topladı. 

Toplanan yardımlar akşam saatlerinde 3 kamyonla yola çıkarken, 17 kamyon malzemenin de sabaha kadar gönderileceği bildirildi. 

Belediye önünde vatandaşların yanı sıra Şahin Irmak, Gülten Tekin, Ayla Taş, Ezgi Mola, Onur Buldu gibi oyuncu ve sanatçıların katılımıyla toplanan yardımları kamyonlara aktaran Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, burada yaptığı açıklamada, beklenmeyen bir olayla karşılaştıklarını belirterek, ''Acımız büyük. Gün yardımlaşma ve dayanışma günüdür. Vanlı kardeşlerimizin acılarını paylaşarak ölenlere rahmet, kalanlara baş sağlığı diliyorum. Depremzede kardeşlerimiz için yardımlarımız sürecektir'' diye konuştu.

Sarıgül, Van'daki depremzedelere yardım için bütün vatandaşların seferber olduğunu ifade ederek sabah 06.00'da Van'a gideceğini bildirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları