loading
close
SON DAKİKALAR

Sivas Kongresi'nin 99. yıl dönümü Beylikdüzü'nde kutlanacak

Sivas Kongresi'nin 99. yıl dönümü Beylikdüzü'nde kutlanacak
Tarih: 03.09.2018 - 13:36
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi 5. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda, 4 Eylül Salı günü, Türk Milleti’nin geleceğini hazırlayan kararların alındığı ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Sivas Kongresi’nin 99. yıl dönümü coşku içinde kutlanacak.

Beylikdüzü Belediyesi 5. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda, Sivas Kongresi’nin 99. yıl dönümü ile 4 Eylül Dünya Sivaslılar Günü'nü kutlayacak. Sahaf Söyleşileri ve Çardak Altı Sohbetleri’nde ise edebiyat ve medya dünyasının ünlü isimleri, İstanbullular’la buluşacak. 4 Eylül Salı günü, saat 16.00’da yapılacak kitap mezatı etkinliğinin ardından, saat 17.00’da Sahaf Söyleşileri’nin konuğu Olgay Söyler “Anadolu İnanç Tarihinde Destan Geleneği” konulu söyleşide kitapseverlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Bu yılki teması ‘eğitim’ olan Çardak Altı Sohbetleri’nin Salı günkü konukları ise Cihat Şener, Tayfun Atay ve Prof. Dr. Belma Tuğrul olacak. Saat 19:00’da başlayacak söyleşide, konuklar “Yenilikçi Eğitim, Tarihte Eğitim, Sınav Psikolojisi Nasıl Aşılır?” konusu hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaşacak. Saatler 21:15’i gösterdiğinde ise Elif Buse Doğan ve Haluk Gülsoy’un muhteşem konseriyle Sivas Kongresi’nin 99. yıl dönümü ile 4 Eylül Dünya Sivaslılar Günü kutlanacak.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları