HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, tutuklu bulundukları Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde HDP Milletvekili Abdullah Zeydan ile aynı koğuşta kalma talebi reddedildi.
CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 82. yıldönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı...
Başbakan Binali Yıldırım, Rusya ziyareti öncesi açıklamalar yaptı.
Pendik’te Bosna Sancak Anadolu Kültür Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Bosna Hersek ve diğer Balkan ülkelerinden hükümet yetkilileri ve yerel yönetim temsilcilerinin de konuk edileceği akşamda CHP’yi Genel Sekreter Sındır temsil etti.
AKP Manisa Milletvekili ve TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, Fethullah Gülen ve Papa görüşmesine aracılık eden kişinin Bülent Ecevit olduğuna dair sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.
YARSAV eski başkanı Avukat Ömer Faruk Eminağaoğlu, Atatürkçüler adına AKP'li bakan Mehmet Müezzinoğlu'na Atatürk'e hakaret suçundan, 05 Aralık 2016 Pazartesi, Saat 11.00'de, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacak...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Türkiye genelinde başlatmış olduğu divan toplantılarının ilk toplantısı İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir otelde gerçekleşti.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, hemşehri dernek ve federasyonlarının ortaklaşa düzenlediği 'Büyük Anadolu Buluşması'na katıldı. Ankara'daki buluşmada konuşan Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemi tartışmalarına değindi...
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Ekonomide kriz var diyorlar, çağrı yapıyorlar. Millette para mı bıraktınız? Milletin çoluk-çocuğu işsiz. Eğer siz dolar bozduracak adam arıyorsanız o ayakkabı kutularına dolar istif eden adama söyleyeceksiniz.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, HDP’lilerin tutuklanmasının siyasi bir karar olduğunu söyledi.
Kayseri'deki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Rusya, Çin ve İran ile alışverişlerimizi yerli parayla yapmak üzere adımlar attık.
HDP'nin TBMM Başkan vekili Pervin Buldan ve Milletvekili Mithat Sancar, alınan izin kapsamında dün Edirne ve Silivri Cezaevi'nde bulunan, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın olduğu tutuklu milletvekillerini ziyaret etti.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına Kayseri’de müze açıldı. Açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuştu.
AKP'li Selçuk Özdağ: ABD'den Türkiye'ye bir uçak kalkacaktı. Bu uçakta Gülen olacaktı. Yavuz'un kaftanıyla gelip 'Ben Halife-i ruy-i zemin'im' (yeryüzünün halifesi) diyecekti. Allah müsaade etmedi.
AKP Manisa Milletvekili ve TBMM Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Selçuk Özdağ, Bülent Ecevit'in Fethullah Gülen ve Papa 2. Jean Paul görüşmesine aracılık eden kişi olduğunu iddia etti.
AKP ve MHP’nin uzlaştığı cumhurbaşkanlığı modelinde başbakanlık olmadığı için anayasadaki başbakan ve başbakanlık ifadelerinin çıkarılması gerekiyor. AKP bu değişikliği şimdiye kadar anayasa için hiç uygulanmayan bir yöntem ile yapmayı hedefliyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkan Tayyip Erdoğan'ın 'külhanbeyi' diye eleştirildiğini belirterek 'Bu ülkenin en büyük külhanbeyi, kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür' dedi.
Bakan Faruk Çelik: Biz Avrupa Birliği'nden yanayız. Siz kendi bünyenizdeki ırkçı hareketlerden dolayı bunun faturasını Türkiye'ye kesmeye çalışıyorsanız, bütün kriterleri ayaklar altına alıyorsanız, esas biz sizin gidişatınızdan kaygı duyuyoruz.
MHP'den ihraç edilen Meral Akşener, Bursa’da katıldığı panelde yaptığı konuşmada, kendisinin tankların üzerine çıkmadı diye eleştirildiğini ileri sürerek, 'Hangi lider tankın üzerine çıktı biri bana söylesin ben de Akşener eksik yaptı' diyeyim' dedi.
Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, 'Barzani'nin Çankaya Köşkü'nde fırlattığı liste' başlıklı yazısında ilginç bilgilere yer verdi.
CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil: Bu ülke psikoz geçiriyor. Bu ülkenin bu psikoza son vermesinin tek yolu var; her alanda, özellikle de eğitimde kurallara, liyakata uyan atamalar ve duyarlı vicdanlı yöneticiler.