loading
close
SON DAKİKALAR

Sizin gibi kirli gömlek çıkarmadık

Sizin gibi kirli gömlek çıkarmadık
Tarih: 12.02.2012 - 19:31
Kategori: Siyaset

Kılıçdaroğlu: Biz birilerinin yaptığı gibi ‘Kirli gömleklerimizi çıkardık, aklandık, Milli Görüş gömleğini çıkardık, yeniyiz’ demedik. Biz köklerimizle CHP’liyiz...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ak Parti’yi eleştirirken, “Biz birilerinin yaptığı gibi ‘Kirli gömleklerimizi çıkardık, aklandık, Milli Görüş gömleğini çıkardık, yeniyiz’ demedik. Biz köklerimizle CHP’liyiz” dedi.
Eski Genel Başkanlar Deniz Baykal ve Altan Öymen ve SHP Onursal Başkanı Murat Karayalçın ile birlikte CHP Parti Okulu binasının açılışını yapan Kılıçdaroğlu, konuşmasında birlik mesajı verirken, Muş’tan gelen CHP’li gençlere de, “Ne mutlu size, Sayın Deniz Baykal aramızda, eski Genel Başkanımız. Ona her zaman, her yerde, her ortamda saygı duymak her CHP’linin temel görevidir” diye seslendi.

Kanla beslenmeye çalışıyor
CHP’nin yıllardır statükocu olmakla suçlandığını ancak partinin ruhunda devrimciliği taşıdığına işaret eden Kılıçdaroğlu, “ Terörü besleyen, terörü azgınlaştıran tek parti AKP’dir. Şimdi geldiği süreçte kanla beslenmeye çalışıyor” diye konuştu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu, “CHP dışında hiçbir siyasal parti köklü değişimlere ve devrimlere imza atmış değildir. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde bir CHP vardır, bir de diğer partiler vardır” dedi.
“Yeni CHP” söylemiyle geçmişlerini reddetmediklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz yeni CHP derken birilerinin dediği gibi ‘köklerini reddettiler’, hayır. Biz köklerimizle, geçmişimizle gurur duyan bir partiyiz. Biz birilerinin yaptığı gibi ‘Kirli gömleklerimizi çıkardık, aklandık, Milli Görüş gömleğini çıkardık, yeniyiz’ demedik. Biz köklerimizle CHP’liyiz.  Biz birilerinin giydiği kirli gömleği ne tarihte giydik, ne şimdi giyiyoruz, ne de bundan sonra giyeceğiz.”


 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları