loading
close
SON DAKİKALAR

Sokak hayvanlarına dikkat!

Sokak hayvanlarına dikkat!
Tarih: 11.02.2012 - 23:38
Kategori: Kültür & Sanat

47 sanatçının eserlerinin sergileneceği “Hayvan Gibi Sergi” 12-28 Ocak 2012 tarihleri arasında Milk Gallery’de açılıyor.

Ankara, İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde de açılması planlanan sergide satılacak tüm eser ve objelerden elde edilecek gelirler, önceden belirlenecek barınaklara mama ve tıbbi yardım olarak gönderilecek.
 
Özellikle dondurucu soğukların başlamasıyla barınaklardaki yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedefleyen serginin diğer amacı ise, ileriki günlerde de hayvanlar yararına yapılabilecek sergi, workshop gibi etkinliklerin önünü açmak ve bu inisiyatifi geleneksel hale getirmek. Projenin ilerleyen aşamalarında sosyal medyada yer alacak kampanya ve videolarla da sokak hayvanlarına destek olunmaya devam edilecek.

Sergiye destek verenler:

Bora Sütcü, Burak Beceren, Büşra Üzgün, Canavar, Can Pekdemir, Cins, Çağlar Bıyıkoğlu, Dünya Atay, Ece Gökalp, Ece Kalabak, Emrah Özhan, Emrecan Erol, Eser Epozdemir, Ezgi Genç, Fulya Çetin, Fulya Hocaoğlu, Gaye Su Akyol, Güçlü Polat, Kmr Korgün Akgün, Melis San, Merve Morkoç, Mert Papik, Mert Ülkümen, Esk Reyn, Murat Başol, Mustafa Karasu, Nalan Yırtmaç, Oytun Yılmaz, Rafet Arslan, Rad,  Sedat Girgin, Sena, Wicks, Bimâr Efendi, Damla Güzel, Zeynep Uslu, Mehmet Akçakoca, Emre Parlak, Özgür Erman, Erkin Gören, Muris,  Nuka, Levent Duran, Zeynep Uslu, Bahadır Baruter. optimono.com ve  klickthecase.com da tasarımlarıyla katılacak.
 
“Hayvan Gibi Sergi”, 12 Ocak Perşembe günü Milk Gallery & Design Store’da saat 19.30’da açılacak.  Sergi, sadece hayvanı değil hayvanseveri de fark etmek, dayanışma içinde olmak isteyenleri yakınlaştıracak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları