loading
close
SON DAKİKALAR

Son çıkıştayız, gereğini yapmalıyız

Son çıkıştayız, gereğini yapmalıyız
Tarih: 19.03.2016 - 22:53
Kategori: Sendika

Ahmet Güngör; Seni sen yapan bu toprakların, halkının, tarihin sana verdiği görevi gereğini yapmanın tam zamanıdır.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim İş Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Güngör Türkiye'nin içinde bulunduğu karanlık günleri nasıl aydınlığa taşıyacağımız konusunda fikirlerini istanbulgercegi.com'a anlattı...

Ahmet Güngör; 

Doktorsun, öğretmen, hukukçu, mühendis, memur, iş insanı yani eğitimli az buçuk para kazanan çevresi olan alışverişi yemeği tatili müziği sanatı öğrenmiş, tatil yapan hatta kredi ile alınmış güvenlikli sitede oturan, yurt dışına giden gören, çocukları kolejde okuyan görece rafine steril hayatı olan Laik, cumhuriyetçi, demokrat arkadaş son çıkıştayız, artık,görev sende bütün ikaz alarm işaretleri lambaları çatır çatır yanıyor bağırıyor.

Halka değmeden halkın okumuşu halkın aydını halkın doktoru memuru mühendisi öğretmeni olmadan olamadan buraya kadar.

Görev çok açık ve kolay

Halka sadece gerçekleri göstermek ve çalışkan olmak. Mesleğini hayatını işini her şeyini Mustafa Kemal Atatürk gibi halka adamak, yapmadığını için bu günleri gördük eğer yapmazsan bu günler iyi günlerimiz, en iyi sen biliyorsun.

Eğitimli olan sensin,sen halkın eğitimlisi olmayı bırakıp rafine steril hayatı tercih ettiğin için halk bu kullanışlı ahmakların peşine takıldı, klavuzsuz kaldı.

Haydi hep beraber halkın içinde olmaya karanlığı yenmeye, güzel, mutlu, hakça bir iş görmenin saadetiyle paylaşan, açı yoksulu olmayan, adaletli bir dünyanın mümkün olduğunu halka göstermeye anlatmaya hemen şimdi koyulalım.

Çıkalım açık alınla

Fikrimizin rehberi Mustafa Kemal Atatürk'ün ışıklı yollarında yürüyelim.

Seni sen yapan bu toprakların, halkının, tarihin sana verdiği görevi gereğini yapmanın tam zamanıdır" dedi...

Ahmet Güngör
Birleşik Kamu İş Yönetim Kurulu Üyesi

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları