ABD’nin talebi üzerine Avusturya’da gözaltına alınan iadesi istenen, Türkiye’de de hakkında kara para aklama suçu bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, durumunu “ikindi Reza Zarrab” şeklinde yorumlayanlara sert bir dille tepki gösterdi.
AKP'li Beykoz Belediyesi, cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası alan firari Galip Öztürk’ün kiracısı çıktı. Kiraladığı binayı millet kıraathanesi olarak kullanan belediye, bir yılda 351 bin TL kira ödedi.
CHP Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık CHP Genel Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısı ile eğitim alanında yaşanılan sorunlar ve çözüm önerilerini anlattı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ÇYDD'den 4000 öğrenci için destek çağrısında bulundu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Büyükşehir Belediyesi'nin kent yaşamına kazandırdığı Tarihi Bıçakçı Han'da açılan “Loca Memuru Yoksa Lütfen Zili Çalınız - Zaman İçinde Yıldız Sineması Sergisi”nin açılışını yaptı.
Avrupa Birliği, Türkiye'nin Suriyeli sığınmacılara 2024 yılına kadar ev sahipliği yapmaya devam etmesi için 3,5 milyar euroluk yeni bir fon oluşturmayı planlıyor.
Beşiktaş, Sergen Yalçın'la uzun süren görüşmelerin ardından anlaşma sağladı. Başarılı hocanın sözleşme detayları da belli oldu. Buna göre Yalçın, 1 yıllık sözleşme imzaladı ve senelik 22 milyon TL kazanacak.
Pandemiye karşı Covid-19 aşısının birinci dozu uygulanan kişi sayısının 30 milyonu aştığı bildirildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) çalışma süresinin uzatılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
CHP, bürokrat ve bakan yardımcılarının birden fazla ek görev almaması ve ek görev nedeniyle alacakları ücretin de asli görevleri nedeniyle aldıkları maaşın yarısını geçmemesini düzenleyen kanun teklifi hazırladı.
Dünya ve Türkiye siyasi tarihine geçen 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin 2’nci yıldönümü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımlarıyla kutlandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de video-konferans yoluyla katılım sağladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Kocaeli'de muhtarlar ve kanat önderleriyle buluşacak.
Barış Terkoğlu; Beni ilgilendiren kısmı şu: Ortada iki ihtimal var. Ya eski Sağlık Bakanlığı Müsteşarı, elinin altında bulunan kamu gücü sayesinde, Alzheimer teşhisi konan babasına “sağlıklı” raporu alıp evini üstüne geçirdi!
Barış Pehlivan; Masamda 18 Şubat 2019 tarihli uzun bir şikâyet dilekçesi var. ABD’nin New Hampshire eyaletinde açılan davanın dosyasında bulunuyor. Şikâyetçi Yalçın Ayaslı. Kendisinden Borajet’i satın alma sürecine dair SBK’yi suçluyor.
Yazgülü Aldoğan; Para gelsin de nereden gelirse gelsin diye kaynağını sormadan aldılar, karapara aklama merkezi olmuş ülkemiz, müsilaj gibi akıyor gerçekler, sağ olsun gözümüzü de açtı Sedat Peker; iş insanı bildiklerimiz karapara aklayıcısı, medya diye yutturulanlar, iş bitirici; polis adliye üyeleri mafya ile iç içe?
Orhan Bursalı; Oysa iktidar, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, mülkiyetini, Hazinesini bitiriyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin hangi bölümünü tanıyorlar? 2013’ten bu yana, yani kendi iktidar dönemlerini. Bunu zaten açıklamışlardı.
Can Ataklı; Sedat Peker, Soylu’nun SBK’yı makamına çağırdığını, hakkında işlem yapılmak zorunda olduğu için hemen yurt dışına gitmesini söylediğini, bunu yapmadan önce de bir işadamından olan alacağını silmesi gerektiğini ilettiğini ileri sürmüştü.
Kaçak Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker'den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya; Korkmaz Karaca’yı da gözaltına aldırsana. Kendisi Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi bu şahıs Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine hediye ettiği Audi a8 arabayı kullanıyordu.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Bilim Kurulu basın açıklamasında; Biz Covid-19 ölümlerini DSÖ'nün belirlediği kriterlere göre tespit edip 50 bin kaybımız var derken, dolaylı nedenlerle en az bir bu kadar daha vatandaşımızı kaybettik.
DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, “Sayıştay Başkanlığı’na Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü’nün Seçilmesi” hakkında basın açıklaması yaptı.
23 Haziran'da Sağlık Bakanlığının resmi Türkiye güncel verileri paylaşıldı; Pandemi Koronavirüs Covid_19'dan bugün 65, toplamda 49.358 kişi hayatını kaybetti.