CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.
İstanbul’a ilk 9 ayda yurtdışından 3,6 milyon turist geldi. 2020 yılının üçüncü çeyreğinde, turist sayısı, yıllık yüzde 73,7 azalarak 1,2 milyona düştü. En çok turist Almanya’dan gelirken, Almanya’yı Rusya Federasyonu ve İngiltere takip etti.
Covid-19 nedeni ile hayata veda eden İBB İştiraklerinden İSTAÇ A.Ş' nin sevilen Genel Müdürü Mustafa Canlı'nın vefatından sonra boşalan İSTAÇ A.Ş Genel Müdürlüğü için, İstanbul Enerji A.Ş Genel Müdürü M. Aslan Değirmenci göreve getirildi.
Türk Tabipleri Birliği (TTB) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son zamanlarda Covıd-19 nedeniyle hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına dikkat çekti.
DİSK Başkanı Arzu Çerkezoğlu koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.
Berat Albayrak, Temmuz 2018’den beri Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini üstleniyordu. Albayrak döneminde enflasyon çift haneye demirledi, işsizlik arttı, kişi başı gelir azaldı.
Londra merkezli uluslararası tiyatro kumpanyası Tiyatro East N Bull’ın “Karantinada Hapis, Karantinada Kilitli” dijital projesi, sokağa çıkma yasağı sırasında artan erkek şiddeti olaylarını merkeze alıyor.
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi, 29 Kasım Pazar günü oynanacak.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 82. yılında sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj tepki çekti.
Metropoll Araştırma, "Türkiye'nin Nabzı Ekim 2020" anketinin sonuçlarını paylaştı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Berat Albayrak'ın istifasının ardından Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.
Ağustos döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 456 bin kişi azalarak 4 milyon 194 bin kişi oldu. İşsizlik oranı 0,8 puanlık azalış ile yüzde 13,2 seviyesinde gerçekleşti.
Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılında Anıtkabir'de resmi tören düzenlendi.
Formula 1 yarışlarının tanıtım çekimleri kapsamında 11 Kasım Çarşamba günü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğe kapatılacak. Çekim nedeniyle Metrobüs araçları 13.00 ile 16.00 saatleri arasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanacak.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Berat Albayrak'ın yerine atanan Lütfi Elvan'ı sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etti.
İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Merkez Bankası başkanlığına atanan Naci Ağbal'ın Beştepe'de AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a Merkez Bankası rezervlerinin tükendiğini anlattığını, Berat Albayrak'ın ise Naci Ağbal'la yumruklaştığını söyledi.
İstanbul serbest piyasada Dolar 8,1840 liradan, Euro 9,6900 liradan güne başladı.
Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı ve cinayete yardım ve yataklık yapmaktan tutuklu kardeşi Mertcan Avcı hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.
Filyasyon ekiplerinde görev yapan sağlıkçılar, Covid- 19 vakalarının okulların açılmasıyla birlikte tırmanışa geçtiği ve bu nedenle vakalara yetişemediklerini anlattı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da TBMM grup toplantısında konuşacak.
Hakan Tahmaz; ABD'de sandıktan çıkan sonuçlar üzerinde önemli etkisi olduğu çok açık olan göçmen karşıtı, ırkçı, söylem ve politikalar. İkincisi Kamala Harris’in etkili bir pozisyona, başkan yardımcısı görevine gelmesidir.