Ankara'nın başkent olarak kabul edilmesinin üzerinden 97. yıl geçti.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye ile sorunları masada çözmek isteyenler için Türkiye kapasitesi yüksek bir müzakere devletidir" dedi.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, bu gece Ermenistan ordusuna ait 3 insansız hava aracının (İHA) imha edildiğini bildirdi.
Türk Eczacıları Birliği, "Aşı henüz ülkemize gelmemesine rağmen aşıya olan talebin fazlalığı ve buna karşılık yeterli dozda aşının gelmeyecek olması bizleri kaygılandırmaktadır" açıklamasında bulundu.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycan'ın, Dağlık Karabağ'ın geleceğiyle ilgili yürütülen görüşmelere Türkiye'nin de katılması önerisini reddetti.
İBB Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı yaptı.
Nobel Ekonomi Ödülü, ABD'li akademisyenler Paul Milgrom ve Robert Wilson'a verildi.
Türk Tabipleri Birliği (TTB), Covid-19 pandemisi yedinci ay değerlendirme raporunu açıkladı.
Kimya Mühendisleri Odası, sahte alkol nedeniyle yurttaşların hayatını kaybettiğini veya zehirlendiğini vurgulayarak, alkol ve alkollü içkilerden alınan fahiş ölçüdeki ÖTV ve KDV oranlarının makul bir düzeye indirilmesi gerektiğini belirtti.
Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Araştıma Merkezi (DİSK-AR) geniş tanımlı işsizlik oranının yüzde 27,3 olarak gerçekleştiğini açıkladı.
AKP Grup Başkanvekili Mehmet Muş, tarikatların devlet içinde örgütlenip örgütlenmediği sorusuna “Türkiye’de bu FETÖ’yü devletin içinden söküp atan bu AK Parti iktidarıdır” dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'büyük politikada' dostluğun söz konusu olmadığını, bir liderin devletinin ve halkının çıkarlarını düşünmesi gerektiğini ifade etti.
6 yıl sonra başlatılan 'Kobani eylemleri' soruşturmasında tutuklanan Kars Belediyesi eski başkanı Ayhan Bilgen, cezaevinden HDP'ye yönelik bazı eleştirilerde bulundu.
Mersin'de, sahte içkiden zehirlenme şüphesiyle hastanelere başvuran 13 kişiden 5'i hayatını kaybetti, gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısına ilişkin açıklama yaptı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'nın başkent oluşunun 97. yıl dönümünü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in uzaktan eğitimde tablet ve bilgisayarı olmayan öğrencileri desteklemek için üç bin tablet dağıtılacağını açıklamasının ardından başvuru sayısı 100 bini buldu. Askıda tablet kampanyası başlatıldı.
Yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in klinik seyrinin stabil devam ettiği, son 24 saat içerisinde olumsuz bir durum yaşanmadığı açıklandı.
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'taki üçüncü maçında Rusya ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.
Dünya Açlık Endeksi yetersiz beslenmeye karşı sürdürülen küresel mücadelede ilerleme kaydedildiğini gösteriyor. Yardım örgütü Welthungerhilfe koronavirüs salgınının sağlanan ilerlemeye darbe vurmasından kaygı duyuyor.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), uluslararası standartlara ulaştırılması maksadıyla 120 Libyalı askere eğitim verilmeye başlandığını duyurdu.